AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Sadece Agrarian'daki Referans sayımız 38 oldu, Whatsapda burdaki arkadaşların yarısı yok, Whatsapp grubumuzda olmayan arkadaşlar tel no verirlerse eklerim. ;)

erayweb

Sabri abi selamlar,

ilk yatırımımı yaptım aslında daha önceden yatırım yapacaktım ama tüm kazançlarımı kingsway e yatırdım şimdi oradaki günlük kazancımı buraya aktaracağım kumbara misali burada biriktireceğim sistem istikrarlı ilerlemesi güzel :)

polat33

Alıntı yapılan: erayweb - 13 Şubat 2017, 20:42:54
Sabri abi selamlar,

ilk yatırımımı yaptım aslında daha önceden yatırım yapacaktım ama tüm kazançlarımı kingsway e yatırdım şimdi oradaki günlük kazancımı buraya aktaracağım kumbara misali burada biriktireceğim sistem istikrarlı ilerlemesi güzel :)

Hayırlı olsun , umarım hep beraber daha uzun süre kazanmaya devam edeceğiz.

polat33

polat33

Arkadaşlar bugün sevgililer günü hatırına kampanya var, yapılan yatırımlara %7 den başlayan ve %30 a varan bonus veriliyor, bu fırsatı kaçırmayın, sitede açıklama ve oranlar yer almaktadır, hemen inceleyin ve yatırım yapacaksanız bu fırsatı kaçırmayın  +1

polat33

Arkadaşlar bonus için son saatler, yatırım yapmak isteyenler erken davranıp bonustan faydalanabilirler.
Bol kazançlar.

polat33

Evet arkadaşlar dünkü bonusumuzu aldık çok şükür, alamayan arkadaşlarada elden geldikçe yardımcı olmaya çalıştık, gelişmelerden haberdar olmak için w,Whatsapp grubumuza bekleriz.

polat33

Whatsapp gurubumuza bekleriz arkadaşlar,
telefon numaranızı özelden yollayınız.

ardaeren

Site gerçekten çok iyi polat33 hocam çekim verdiğiniz gibi para hesabınıza düşüyor... sayenizde tanıdık çok sağolun :)

tuhaf

Aynen. Bizde takr takır alıyoruz ödemeleri. Deneme faslından sonra yuklenmeyi dusunuyoruz inşallah devam eder