AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safa09

Bugun itibariyle 21 gündür bu istemde yatırımım var. Genelde 1 tur sistem çalışıp karımı aldiktan sonra 2. Tur yatirim yapmiyorum fakat burda sistem daha tik bile demeden çalışmaya devam ediyor ve tekrar yatırım yapmayı düşünüyorum. Evet yarin ne olur bilinmez ama konuda hiç bir problem yada sıkıntı paylaşılmamış kimsede şikayetçi değil. Bence artik kanit paylasmaya bile gerek yok  :D

Symylmn

@polat33 hocam refiniz ile kayıt oldum ve ilk yatırımımı yaptım. Hepimiz için bol kazanç olur umarım  (ok)

polat33

Alıntı yapılan: safa09 - 26 Şubat 2017, 02:24:52
Bugun itibariyle 21 gündür bu istemde yatırımım var. Genelde 1 tur sistem çalışıp karımı aldiktan sonra 2. Tur yatirim yapmiyorum fakat burda sistem daha tik bile demeden çalışmaya devam ediyor ve tekrar yatırım yapmayı düşünüyorum. Evet yarin ne olur bilinmez ama konuda hiç bir problem yada sıkıntı paylaşılmamış kimsede şikayetçi değil. Bence artik kanit paylasmaya bile gerek yok  :D

Allah daha uzun süre kazanmayı sizede, hepimizede nasip etsin inşallah, dediğiniz gibi sistemde bu güne kadar en ufak bir sorun yaşanmadı, yatırım yapmamak için hiç bir neden yok, fakat, yatırımın devamında da olsa yinede ihtiyatlı ve üzülmeyecek oranlar ile devam etmek hepimizin yararınadır.  ;)

Alıntı yapılan: Symylmn - 26 Şubat 2017, 11:47:59
@polat33 hocam refiniz ile kayıt oldum ve ilk yatırımımı yaptım. Hepimiz için bol kazanç olur umarım  (ok)

Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim, özelden mesajınızı aldım ve whatsapp grubumuza ekliyorum sizide.  (spk)

polat33

polat33

Symylmn

Alıntı yapılan: polat33 - 27 Şubat 2017, 17:38:26
ödeme kanıtını paylaştığınız içn teşekkür ederim, allah bol kazançlar nasip etsin.  (spk)
Amin hepimize inşallah

polat33

Arkadaşlar , sitede haberler bölümünü hergün kontrol edelim ve verilen bonuslardan faydalanalım, dünkü  bonusu duyurmayı unuttum, fakat yetırma 3,9 gibi güzel oranda bonus verildi, bu gibi bonuslardan faydalanmak için tek yapmamız haberleri ara ara kontrol etmektir.  ;)

polat33

S.a
Yatırım yapacak , veya reinvest yapacak arkadaşlar haberleri izleyelim ve bonusları kaçırmayalım.  ;)