Neobux Ref Komisyonu

Başlatan yorkashton, 13 Haziran 2012, 10:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 26 Ağustos 2012, 22:55:52
Evet hocam farkındayım ya siz götürüyorsunuz ben düzenli olarak banneriniza baktım bir kac gün ve sürekli kar yapıyorsunuz :) Hakikaten mantıklı birşey o bir ara ultimate olup yada golden da 2bin ref yapıp sonra iyi olanları secip digerlerini birakmak cok mantıklı :) ama malesef o kadar kolay degil 2bin ref almak :D

Tabii ki mevcur reflerden seçilenler değil bu..
4199 reften her gün ortalama 350 tanesi autorecycle ile değişiyordu.
Düşün 2 yılda elimden kaç ref geçtiğini ve kaç adet ref içinden bunları toparlayabildiğimi.. ;)

Edit:
Yaa arkadaşlar, herşey iyi güzel de, kimseye tavsiye etmiyoruz biliyorsunuz.
birilerini de gaza gelmesin ben bunlardan bahsederken. O zamanın refleri bugüne göre biraz daha iyiydi.. Onlardan kalanlar da var sonuçta.

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ağustos 2012, 22:59:25
4199...
0,27$ ile alabileceğiniz ref limitinin son noktası :)

Epey bir yatırım söz konusu o zaman. Benim de 1000 refim vardı, şimdi biraz eliyorum aktif olmayanları.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 23:04:31
Epey bir yatırım söz konusu o zaman. Benim de 1000 refim vardı, şimdi biraz eliyorum aktif olmayanları.

Son dönemde herşey daha zor, bu kesin. Fernando emeği değerlendirmenin daha doğru olduğunu gördü, parayla kazanç yerlerde artık.
Gerek reklam, gerek adprize, tıklayan ve bu reklamları bitirerek bana para kazandıranlar kazanıyor diyor artık.
Benim cebimden çıkan tüm para 1250-1300 dolar oldu neobux için.

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ağustos 2012, 23:06:50
Son dönemde herşey daha zor, bu kesin. Fernando emeği değerlendirmenin daha doğru olduğunu gördü, parayla kazanç yerlerde artık.
Gerek reklam, gerek adprize, tıklayan ve bu reklamları bitirerek bana para kazandıranlar kazanıyor diyor artık.
Benim cebimden çıkan tüm para 1250-1300 dolar oldu neobux için.

2000 refe ulaşayım diyordum ama baktım avg'ler hiç umduğum gibi olmamaya başladı, yatırımı bu aralar biraz kıstım. Yoksa her geçen gün para yemeye devam edecekti. Sen 4199 refe çıkana kadar kar oranın nasıldı, daha doğrusu kırılma noktası hangi reften sonra olmaya başladı?

Metilli

bölüyorum ama 75 tane ADPrize var tıklayasım yok :D Eğer 75 taneden birşey cıkmazsa bundan sonra tıklamam canım istemedikce :D

bilimadam

Alıntı yapılan: Metilli - 26 Ağustos 2012, 23:23:49
bölüyorum ama 75 tane ADPrize var tıklayasım yok :D Eğer 75 taneden birşey cıkmazsa bundan sonra tıklamam canım istemedikce :D

Yok canım öyle şey mi olur, ne bölmesi. Ben de çok tıkladım öyle ama bir noktadan sonra insanın isteği kaçıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 23:13:44
2000 refe ulaşayım diyordum ama baktım avg'ler hiç umduğum gibi olmamaya başladı, yatırımı bu aralar biraz kıstım. Yoksa her geçen gün para yemeye devam edecekti. Sen 4199 refe çıkana kadar kar oranın nasıldı, daha doğrusu kırılma noktası hangi reften sonra olmaya başladı?

golden da genelde bilgi verenler, 600-700 lerden sonra patlıyordu. ben golden için max 250 ref diyorum.. 251 değil.

Ultide ref alımına devam ettiğim sürece pek avg değişmedi bende. Ama eski bilgi bendeki tabii ki, yeni arkadaşlara sormak lazım varsa neo forumda.
7 gün aktif olmayanları autorecycle olması zaten işi götürüyor. Sürekli taze kan geliyor, bir taraftan da yenileri alarak taze kana devam ediliyor. (du)
Ulti o konuda biraz daha şanslı. 4 günde bir 300 ref almakla ve beraberinde günde bir sürü autorecycle ile sürekli taze tutuyorsun refleri.
Alımlar bittikten sonra düşüşler başlıyor. (du)

regortaz

Alıntı yapılan: Metilli - 26 Ağustos 2012, 23:23:49

80 küsür AdPrize tıkladım çıka çıka 10NP çıktı ilk defa 5 gün sonra :D Ama gün içinde pek tıklama yapmıyorum bu aralar tüm reklamları bir anda tıklıyorum o zaman çıkma ihtimali epey düşüyor gördüğüm kadarıyla.

Metilli

Hiç birşey çıkmadı yapıcak bişey yok  :X

ayþe26

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ağustos 2012, 04:48:17
Alıntı yapılan: ayşe26 - 26 Ağustos 2012, 01:14:03
hayır eminim 10 günün altına düşen refler kırmızıya dönüyor daha sonra bir baktımki 2 tane ref em üste gelmiş farkediliyor

Yanlış bir sorgu içindesiniz.
Sonuçta değişmiş bile olsa, günleri aynı kalacaktır, yani alta gelmiş üste çıkmış kavramı var ya da yok.. yine kırmızı olmalılar. ( en azından 24 saat sonra)

AVG si belirli bir değerin altındaki refler de kırmızı oluyor. satır komple kırmızıya dönüyor. Hangi kırmızıdan bahsetttiğiniz konusu burada önem taşıdığı gibi, yukarıda bahsettiğim üzere, gün bazında gelen kırmızının değişmesi anca yeni gün ilavesi ile olur.

Bir ekran görüntüsü paylaşabilirseniz, daha net konuşabiliriz sanırım. Ama yıllardır refim var ve kilitlenen ref, hiçbir şekilde autorecycle ile gitmedi/gitmez.

oldumu şimdi değişmez bundan sonra herhalde