İthalat yatırım grubu V3(Devrim)

Başlatan ata07, 17 Ocak 2017, 20:29:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

@ata07 hocam konuyu ne zaman düzenlemeyi düşünüyorsunuz acaba ?

ata07

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Şubat 2017, 13:39:35
@ata07 hocam konuyu ne zaman düzenlemeyi düşünüyorsunuz acaba ?

Konu güncellenmiştir ;)

Konuda düzelmesi gereken ufak bir kaç bir şey daha var yeni kargo takip numaraları ile birlikte düzeltilecektir ;)

mahmutabi

O zaman benden de 700$ haydi hayırlısı  +1 +1

ata07

Alıntı yapılan: mahmutabi - 17 Şubat 2017, 21:26:36
O zaman benden de 700$ haydi hayırlısı  +1 +1

Ödemeniz bize ulaştı 24 saat içersinde sipariş vermiş oluruz 1-2 gün içersinde kargo takip numaralarımız bize ulaşır hayırlı olsun tekrardan hoşgeldiniz grubumuza ;)

ata07

@bileydin @yyildizz

Hocam yeni siparişlerinizin ödemesini yapmıştık siparişleriniz kargoya verilmiş yola çıkmış durumda takip numaralarını düzenleyince gruba ve sizlere ileteceğim, hayırlı olsun :)

@Extraloob Hocam yeni siparişlerimiz çıkarken ufak bir adres eksikliğinden dolayı siparişi veremedik gün içersinde sizin ve aynı zamanda yeni grup üyemiz @mahmutabi nin siparişleri verilecektir ;)

Extraloob

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2017, 14:20:07
@bileydin @yyildizz

Hocam yeni siparişlerinizin ödemesini yapmıştık siparişleriniz kargoya verilmiş yola çıkmış durumda takip numaralarını düzenleyince gruba ve sizlere ileteceğim, hayırlı olsun :)

@Extraloob Hocam yeni siparişlerimiz çıkarken ufak bir adres eksikliğinden dolayı siparişi veremedik gün içersinde sizin ve aynı zamanda yeni grup üyemiz @mahmutabi nin siparişleri verilecektir ;)
Tamamdır @ata07 hocam Teşekkürler bilgi verirseniz sevinirim.

mehmetbey

@ata07 hocam bir whatsapp grubu üzerindende anlık bilgi paylaşımı yapıyor musunuz? Adres eksik çıktı kargo anında birşey sorulması gerekti vs. için. 7/24 foruma girmek zor olur ama en azından böyle durumlar için faydalı olacağını düşünüyorum.

Uygun görürseniz yakın zamanda katılmayı düşünüyorum. Henüz para ayıramadım  :y

ardinho

Uygun olursa bende girmeyi dusunurum ama arkadasin dedigi gibi bi whatsupbfilan kursaniz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bycasper

benim kargoya ne olduysa 11 gündür ses yok :D 

ardinho

Kargo takip yok mu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi