İthalat yatırım grubu V3(Devrim)

Başlatan ata07, 17 Ocak 2017, 20:29:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Konu güncellendi ilk paketimiz yola çıkmakta şuan :)

fzthkurmaz

@ata07 hocam paketlerin içinde olanlar gizli mi ? NE olduğunu söyleyebilir misin_?

ata07

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 18 Ocak 2017, 18:40:51
@ata07 hocam paketlerin içinde olanlar gizli mi ? NE olduğunu söyleyebilir misin_?

Hayır tabi ki gizli değil hocam sadece konuda belirtmeyelim demiştik öm gönderildi ;)

fzthkurmaz

ata07

2. Grup katılımcımız @bileydin ödemesini göndermiştir konu güncellenmiştir kargo takip numaraları gelir gelmez girilecektir. (spk)

bileydin

Hepimiz için hayırlısı olması dileği ile

ata07

Alınan yatırımların kabul edildiği TL cinsinden miktar konuya eklenmiştir yatırım TL olarak kabul edilip TL olarak geri ödenecektir hiç bir yatırımcı dövizde ki dalgalanmalardan bir kayıp yaşamayacaktır ;) Yeni katılımcılara grup her zaman açıktır hemen sipariş geçebiliriz.

celalibo

ya kargoyu teslim alan kişi içini açıp kendi satmaya kalkışırsa  (prt)

ata07

Alıntı yapılan: celalibo - 20 Ocak 2017, 18:38:07
ya kargoyu teslim alan kişi içini açıp kendi satmaya kalkışırsa  (prt)

Aklıma gelmiyor değil o zaman o bana gönderir %10'u :D

1601yy

öncelikle hayırlı kazançlar..
yoldan geçen masum köylü olarak soruyorum:kutuda ne var? lütfen PM atmayınız. burada açıkça yazmak istemiyor olabilirsiniz. ticari sır deyiniz. anlarız.
2. olarak da bu işi nasıl yapacağımızı anlamadım. siz bize site adresi verip biz oradan kredi kartımızla alışveriş mi yapıyoruz?
yada sadece size adres + bir miktar para  (holosko :) gönderip kargo gelince de size kargolayıp sizden havale mi bekliyoruz?
tesadüfen bu forruma uğrayan cahil insanlar için biraz daha ayrıntı pls.
ayrıca bizim binada halamgiller+teyzemgiller hepimiz alt kat-üst kat-en üst kat şeklinde toplam 8 daireyiz. olur mu??? 8 hisse girebiliyoz mu :)
şaka maka ama ciddiyim.
cevap verirseniz en az birkaç hissem var.
teşekkürler.
not:vibrasyonlu titreşimli şeylerse ben yokum :)