....

Başlatan Trend6, 18 Ocak 2017, 14:23:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trend6

Alıntı yapılan: coinmetelik - 24 Mart 2017, 12:25:05
Abi PM attım tekrardan bilgin olsun. Cevabını bekliyorum. İyi alışverişler dileklerimle
uygundur. kardeşim

mahmut044

Payeerdeki Doları TL ye çeviricem Komisyon ne Kadar yada Kur Ne kadar ? Pm Atamıyorum Yanıt yazdım

ACIMASIZ

arkadaslar nereye yazıyım bilemedim şimdiden özür. bu payeer,payza bana lazım 2 sistem fakat benim kredi kartım (denizbank) buralardan işlem yapmama izin vermiyor. aradım bankayı riskli site olarak görünüyor yapacak bir sey yok kullanamazsınız dedi. sanal kart felan yapayım dedim gene olmaz dediler. bana bir fikir verin lütfen özelden buradan farketmez. ne yapabilirim ? tşkler

chngrlp

@ACIMASIZ payza lazımsa sana kendi iban numaramı yollayayım bankanın elimde şu an 27 dolar var değerini tl olarak banka hesabına yolla.bende payza ile usd olarak senin payza hesabına yollayayım.

ACIMASIZ

saolasın fakat sonra nolacak ? ben bu payzaa ya kendim para atamayacaksam sıkıntı ya :S neyse banka kartı istedim benim ziraatte hesabım vardı onu kullanmayı deniycem bi gelsinde tşkler..

chngrlp

bitcoin olarak yatırabilirsin payzaya sanırım 25 yada 50 dolar limiti var en az o kadar bitcoin bul bi yerden  payzanın ptc adresine yolla.payzaya yatar.istediğini yaparsn.btc almak için koinim.com localbitcoin sitelerini kullanabilirsin yada buradan bitcoin alabilirsin.

ACIMASIZ

hmm o bitcoin olayına girmediydim bilmiyorum sanırım cüzdan secip indirmemiz lazım değil mi? ne kullanacaz baya var ya. sonra bitcoin satın alıp cüzdana ekliycez oradan payza dimi dogru anladım ?

Trend6

Payzaya kredi kartını tanımlayabilirsin. Ama piyasadan bulmak  daha avantajlı olur. Yüzde 4 e yakın maliyeti var

ACIMASIZ

benim banka payzaya izin vermedi. onay aldım karta payzadan ama cekim yapamıyorum o yüzden baska yöntem arıyorum. piyasadan bulunca nası yapılıyor. yani kim gönderiyor kim ödemeyi yapıyor? o sıkıntılı olmaz mı ? bilmedigim icin soruyorum.

Trend6

ticaret puanı yüksek insanlar var onlardan temin edebilirsiniz. yüzlerce işlem yapmış insanlar ama yinede risk tabiki ama 100 dolar civarı işlemlerde sıkıntı olmaz