Holycashbux (SCAM)

Başlatan ata07, 14 Haziran 2012, 00:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Sitemizin değişmiycek kalıcı upgrade tablosu şekillenmiştir.

regortaz

Ata, "refferance"değil "referral" :)

deniz-777

konu açılmışken büyük harfle i yani "İ" olmaz, "I" olması lazım

universitely76

Alıntı yapılan: deniz-777 - 20 Haziran 2012, 03:00:23
konu açýlmýþken büyük harfle i yani "Ý" olmaz, "I" olmasý lazým
Alıntı yapılan: regortaz - 20 Haziran 2012, 00:11:39
Arkadaşlar,
Ata bu işlerde belki sizler kadar tecrübeli değil ve elbette hataları olacak..onun bu sürecinde ona yardımcı olabilmek için, yıkıcı değil yapıcı olabilmek adına bu tarz eleştirileri pm ile kendisine bildirirseniz daha olumlu sonuçlar alınabilir ;)

Görebildiğiniz tüm noksanlıkları pm ile bildirmeniz onun hem başarı kaygısını alt düzeyde tutacak hem de ilerleyen süreçte işler istediği gibi giderse daha pozitif düşünmesini sağlayacak :)
Şu sıra imzasız'ım...

regortaz

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Haziran 2012, 10:10:46
Arkadaşlar,
Ata bu işlerde belki sizler kadar tecrübeli değil ve elbette hataları olacak..onun bu sürecinde ona yardımcı olabilmek için, yıkıcı değil yapıcı olabilmek adına bu tarz eleştirileri pm ile kendisine bildirirseniz daha olumlu sonuçlar alınabilir ;)

Görebildiğiniz tüm noksanlıkları pm ile bildirmeniz onun hem başarı kaygısını alt düzeyde tutacak hem de ilerleyen süreçte işler istediği gibi giderse daha pozitif düşünmesini sağlayacak :)

PM'den de yazmıştım sitesinde bu tip hataları olduğunu hatta sitenin tüm çeviri işlerini üstlenebileceğimi söylemiştim ancak herhangi bir geri dönüş alamayınca çok sık yaptığı bu hatayı belirtmeden edemedim :)

ata07

Alıntı yapılan: regortaz - 21 Haziran 2012, 20:40:51
Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Haziran 2012, 10:10:46
Arkadaşlar,

PM'den de yazmıştım sitesinde bu tip hataları olduğunu hatta sitenin tüm çeviri işlerini üstlenebileceğimi söylemiştim ancak herhangi bir geri dönüş alamayınca çok sık yaptığı bu hatayı belirtmeden edemedim :)

2 mesaj birden gelince biri arasında seçip yapmak gerekiyor bende kısayı seçmişim cevabı unuttum özür dilerim ufak tefek hatalar var şuan için bir gereksinim yok teşekkür ederim teklifin için  :)

ata07

Siteye payza eklendi Payza, LibertyReserve, Paypal ile upgrade add funds yapabilirsiniz :D Payza çok nazlandı ama başardım :g

regortaz

Ata nasıl gidiyor siten :) Günlük kaç aktif ve yeni üyen var ortalama? Ve standartlara üvey evlat muamelesi yapmaktan vazgeçmeyi düşünüyor musun :g AdGrid modülü de aktif değil sanırım hala, bir de hesapta boşta duran $1 PB'lar var onlar için bir güzellik planlıyor musun :)

ata07

ikose