File.Army - Resim Yükleyerek Para Kazanma

Başlatan tolbab, 26 Ocak 2017, 21:29:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xalid

Arkadaşlar minium ödeme miktarı yok . Ödemeler her zaman günlük yapılıyor . Çok güzel bir sistem , özellikde arkadaş çevreniz ne kadar iyi olursa o kadar iyi paralar kazanırsınız .

lebowskia

birisi takip ettiği ya da beğendiği zaman bitcoin gelmiyor, o kişi ilk defa beğenmesine rağmen

brkdmn

Traffic exchange kabul ediyo galiba ne zaman hesaptaki bitcoini yolluyo bakalım iyi birikiyor yollarsa iyi site

tolbab

Alıntı yapılan: brkdmn - 01 Şubat 2017, 20:21:42
Traffic exchange kabul ediyo galiba ne zaman hesaptaki bitcoini yolluyo bakalım iyi birikiyor yollarsa iyi site

Günlük olarak her sabah bitcoinwallet hesabına yatırıyor.

brkdmn

Alıntı yapılan: tolbab - 01 Şubat 2017, 21:18:23
Günlük olarak her sabah bitcoinwallet hesabına yatırıyor.
teşekkürler 3000 view yolladım trrafic ten 2500 saydı şuan 50k satoshi birikti baya iyi eğer banlamayıp yollarsa

Xalid

Alıntı yapılan: brkdmn - 01 Şubat 2017, 21:34:30
teşekkürler 3000 view yolladım trrafic ten 2500 saydı şuan 50k satoshi birikti baya iyi eğer banlamayıp yollarsa

Banlamasa yazarmisin deneyecegim :D

brkdmn

Alıntı yapılan: Xalid - 01 Şubat 2017, 21:41:16
Banlamasa yazarmisin deneyecegim :D
Günaydın arkadaşlar hesaptaki satoahi 0 lanmış ama bitcoinwallet a gelen bir btc yok ama banlamamışta anlamadım site ödeme yapıyormu

tunç

Alıntı yapılan: brkdmn - 02 Şubat 2017, 08:16:27
Günaydın arkadaşlar hesaptaki satoahi 0 lanmış ama bitcoinwallet a gelen bir btc yok ama banlamamışta anlamadım site ödeme yapıyormu
yapıyor benim kazandıklarım geçmiş

Xalid

Traffic hangi siteden yapiyorsunuz ? Ben addmefast denedim ama siteyi kabul etmedi .