File.Army - Resim Yükleyerek Para Kazanma

Başlatan tolbab, 26 Ocak 2017, 21:29:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Bitcoinwalleti anladım  :m ordan coinbaseye atmayı anlayamadım gitti ayrıca resmi buyutemiyorm mobilim yazılar çok küçük benim anladığım kadarıyla ne kadar beğen yapar ve ne kadar beğeni alırsan ayrıca ne kadar görüntüleme ve takip alırsan kazanç artıyo sanırım  ???

bayram4558

Alıntı yapılan: tyriaeum - 15 Mart 2017, 09:43:12
Takip ettim fotoyu beğendim hocam. Az buçuk katkımız olsun. :)

Teşekkürler. @tyriaeum  :y :y :y :m :m

tyriaeum

Alıntı yapılan: Futurenet - 15 Mart 2017, 14:46:06
Bitcoinwalleti anladım  :m ordan coinbaseye atmayı anlayamadım gitti ayrıca resmi buyutemiyorm mobilim yazılar çok küçük benim anladığım kadarıyla ne kadar beğen yapar ve ne kadar beğeni alırsan ayrıca ne kadar görüntüleme ve takip alırsan kazanç artıyo sanırım  ???
Aynen öyle kazançlar o şekilde. Coinbase'e de giriş yaptıktan sonraki şu kısımdan gönderim yapabilirsiniz; http://prntscr.com/eka644

Vonzarovic

Sistemi denedim. bitcoinwallet dışarıya yani bitcoinwallet dışı bitcoin göndermelerine 0.0005 kesiyor. Başka bir bitcoinwallet hesabına gönderirseniz kesinti yapmıyor. eğer sistemi deneyip vazgeçen varsa, içerdeki bakiye yabancıya gitmesin en azından bana bağışlayabilirsiniz. ($$) ($$) :D

Bağışlarınızı bu adresten kabul edebilirim :D

sahinkaraoglan.bitcoinwallet.com

tiki93

Vonzarovic

fzthkurmaz

Merhaba arkadaşlar ben de siteyi yeni keşfettim grandbux kredisinden reklam verdim 170 gösterimden sonra suspended oldu reklamım yukarıdaki sayaç kısmı çıkmıyor grandda sanırım ondan suspended oldu . Siteyi merek edip incelemek isteyenlere video ekliyorum referans sistemi olmadığı için paylaşmam da sıkıntı yok sanırım bir de buradan link paylaşıp destek atarsak birbirimize daha iyi olur sanırım...
Destek için link tıklama (like ve following yapınca daha çok para kazandırıyor) :
https://file.army/i/RaNGYA

smbllr424

bayadır paylaşım olmamış, ödemelere devammı bu site? son durum nedir?

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 04 Kasım 2017, 01:05:42
bayadır paylaşım olmamış, ödemelere devammı bu site? son durum nedir?

bana haftada bir ödeme geliyor ama ne kadar olduğuna bakmıyorum bile

yolladığı cüzdandan başka yere yollarken kesintisi fazla galiba.

biriktiriyorum bende

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 04 Kasım 2017, 02:08:06
bana haftada bir ödeme geliyor ama ne kadar olduğuna bakmıyorum bile

yolladığı cüzdandan başka yere yollarken kesintisi fazla galiba.

biriktiriyorum bende
konu sahibi 3 aydır aktif degil..
dün gece refi olarak dahil oldum..

aktif kullananlara bi kac sorum olacak, resimleri hangi formatta nerelerde paylaşıyorsunuz?
ben forumlarda ve feysteki 2 sayfamda paylaştım resimleri binlrce kişi görmesine ragmen hiç kazanc yok..
birde traffic exchange sitelerinde oto sörf olarak degilde manuel sörf, grid reklamları, ptc reklamları şeklinde resimleri eklesem ban yermiyim..bu şekilde yada kullandıgı şekilleri söyleyebilecek olanlar, en önemliside resimleri hangi formatlarda paylaşmak daha iyi