Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacarapper

Ödemelere devam , durmak yok yola devam :)

218.000 Bch daha var.

Josephine

Coinbase e ilk kez burdan bch istiycem ama coinbase in bunun için minimum bi Limiti varmı ? Bch için yani, genelde 200 üzeri istemişsiniz de sitenin kendi Limiti 106,000 gibi bişeydi yeni durumda.

Josephine

Dünden beri ödeme onay maili gelmiyor sebebini bi türlü anlayamadım ???

sonerkaya568

Vallaha iyi sabredip yapıyorsunuz bu işi. Bana daral geldi bir sefer denedimde.

LeftSpace

Bu siteye harcadıgınz zamanınızı Memur,asgari ücretli bir işi geçtm çırak falan olsanız .d 10 katını kazanırsınız daha rahat :D siz nasıl sinir olmadan yapıyorsunuz arkadasın dedigi gibi.

Kolay gelsn.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: sonerkaya568 - 29 Ocak 2018, 15:03:24
Vallaha iyi sabredip yapıyorsunuz bu işi. Bana daral geldi bir sefer denedimde.

Oturup sadece bunu yapmıyoruz internette zaman geçirirken arada topluyoruz saat tutup her 5 dakikada bir bunu toplayan yoktur  :))

MarazEfendi

Alıntı yapılan: LeftSpace - 30 Ocak 2018, 22:34:43
Bu siteye harcadıgınz zamanınızı Memur,asgari ücretli bir işi geçtm çırak falan olsanız .d 10 katını kazanırsınız daha rahat :D siz nasıl sinir olmadan yapıyorsunuz arkadasın dedigi gibi.

Kolay gelsn.

Faucetten aylık gelirini çıkaran yoktur zaten bu iş ekstra gelir veya para kaynağı olarak değil zevk için yapılır genelde  ;)

ersntas

KatilPanda

Arkadaşlar facebook girişi istiyor basıyorum tekrar istiyor sonra tekrar bu sorunu yaşayan oldu mu

kazims

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/digitalartist-online-odemeleri/msg564484/#msg564484

bu haftaki ödeme kanıtlara eklendi.

site ödeme yapıyor

bana ödeme yapmıyor diyenler adminle faceden görüşsün