Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: Agathusia1 - 05 Eylül 2017, 00:16:44
arkadaşlar  32,164 satoshi    Sun Aug 27 2017   Status: New   cash out transaction diyor. Coinbase adresimi de girdim o günden beri ödeme bekliyorum. Neden bir ödeme alamıyorum ben. Facebook ile bağlanıldığı için facebook adresim ve coinbase adresim farklı bu yüzden mi acaba bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

benimde face farklı onunla alakası yok

Sun Sep 03 2017    Done    cash out transaction

bu şekilde olduğunda yollamış olması gerekli.

sb1299

Alıntı yapılan: kazims - 05 Eylül 2017, 18:06:06
benimde face farklı onunla alakası yok

Sun Sep 03 2017    Done    cash out transaction

bu şekilde olduğunda yollamış olması gerekli.
Dao hesabını actiginda sol üstteki mail adresin facebook giriş adresinle aynı olması lazım yoksa ödeme gelmiyor.face hesabının giriş mailini değiştirmiş olabilirsiniz .dao ya ilk kayıt esnasında hangi mail ile facebooka kayitliysaniz o mail adresini kullaniniz yine.facebook ayarlardan öncelikli mail tercihleri var orayı kontrol ediniz

kurtulus145

Alıntı yapılan: sb1299 - 05 Eylül 2017, 20:22:13
Dao hesabını actiginda sol üstteki mail adresin facebook giriş adresinle aynı olması lazım yoksa ödeme gelmiyor.face hesabının giriş mailini değiştirmiş olabilirsiniz .dao ya ilk kayıt esnasında hangi mail ile facebooka kayitliysaniz o mail adresini kullaniniz yine.facebook ayarlardan öncelikli mail tercihleri var orayı kontrol ediniz

Benim farklı ama ödeme yapıldı.

manjimurai

coinpoluda satoshi havuzuna almıs ama nasil kazancaz. daha dogrusu digital aristteki hesabımıza nasil yansitcaz anlıyamadim

edit buldum :D sayfa sayısı 8 oldu . coinpole geçince en altta reklam
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 06 Eylül 2017, 12:11:07
coinpoluda satoshi havuzuna almıs ama nasil kazancaz. daha dogrusu digital aristteki hesabımıza nasil yansitcaz anlıyamadim

edit buldum :D sayfa sayısı 8 oldu . coinpole geçince en altta reklam

coinpole kısa link ilk sayfada spoiler içine eklendi. direkt clakim yapabilirsiniz.

brkdmn

Alıntı yapılan: kazims - 06 Eylül 2017, 19:31:36
coinpole kısa link ilk sayfada spoiler içine eklendi. direkt clakim yapabilirsiniz.
hocam uzun süre oldu ara vereli şimdi en son ödeme günü ne oldu okuduğum kadarıyla haftada 1 çekim hakkımız varmış hangi gün veriyoruz çekimi

kazims

Alıntı yapılan: brkdmn - 06 Eylül 2017, 19:38:16
hocam uzun süre oldu ara vereli şimdi en son ödeme günü ne oldu okuduğum kadarıyla haftada 1 çekim hakkımız varmış hangi gün veriyoruz çekimi

pazar günü veriyoruz genel olarak. ama daha önceside verilebiliyor. haftada 1 ödeme olduğu için farketmiyor ilk verdiğiniz ödeme isteme geçerli

mantıklı olan son gün pazar günü ödeme istemek.

Ozkan1151

caldera

Bu siteye yeni üye oldum
"Sitelere Girdiğimizde Çark Şeklinde Olan İkon" bende çıkmıyor hiçbirinde.
Tubers'da 2-3 video izledim, Paid Books'ta kitap okudum vb yansıyan bişey yok
Earnings to Date: 0 yazıyor  ???

ysoysal

tubersi tıkladığınızda açılan sayfada digitalartistonline yazan aşağıda bir kısım var, o resim üzerinden video açılıyor ve süre saymaya başlıyor, video izlesenizde izlemesenizde o süre bittiğinde satoshi alıyorsunuz, tubers açıldığında direk video tıkladığınızda birşey kazanamıyorsunuz.