Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: ysoysal - 25 Eylül 2017, 16:35:14
ödemeler hangi gün yapılıyordu.

bugün yapılıyor 5 saat sonra falan gönderirler

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Eylül 2017, 16:16:27
burayla uğraşılmaz artık,
scamdan beter insanları çalıştıracak ödeme zamanı gelince hesapları sıfırlayacak,
sonra yazınca acacak ama hesaplardaki bakiyelerin üstüne yatacak..
güvenebilirsen devam edeceksin çalışmaya, alay ediyor artık :)

haklısın demekki olay vpn değil en çok kazananlara sırayla böyle yapıyorlar sanırım

başta benim hesabıda açtılar sonra bu satoshiler nereye gitti diye diretince tekrar kapattılar  :)

manjimurai

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 25 Eylül 2017, 17:30:53
bugün yapılıyor 5 saat sonra falan gönderirler

haklısın demekki olay vpn değil en çok kazananlara sırayla böyle yapıyorlar sanırım

başta benim hesabıda açtılar sonra bu satoshiler nereye gitti diye diretince tekrar kapattılar  :)

Abi öle diorsunuzda . kazımla ben eskiyim . ilk girenlerdeniz bu siteye. bende herhangi bi sorun yok. claim yapiyorum. yaptıgım claimide havuza isletiyorlar . ödemede istedim. gecen hafta yatmıstı. bu hafta da ödeme sorunsuz iletttim. ödenmesini bekliyorum . paslasrız yine
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Eylül 2017, 18:55:17
Abi öle diorsunuzda . kazımla ben eskiyim . ilk girenlerdeniz bu siteye. bende herhangi bi sorun yok. claim yapiyorum. yaptıgım claimide havuza isletiyorlar . ödemede istedim. gecen hafta yatmıstı. bu hafta da ödeme sorunsuz iletttim. ödenmesini bekliyorum . paslasrız yine
bnm uyelikte eski buraya
uye olup öyle kalmış..
bendede sorun yoktu 125k bekleyen ödemem vardı hatta 4-5 gün önce yazdım
hesabı kontrol etmiş hesabın iyi diye mesaj attı
bu hafta 95k daha cekim talebinde bulunmadıgım vardı..
vpn yok dns ayarları değişik degil bende..
cok kazandım desen ilk cekimimdi oda degil..
admin kendisi dedi hesabın iyi diye yinede sıfırlamış herşeyi.
saydım ne geldiyse dahada acmaz zaten acsada ben tıklamam güvenmem artık gitti 220k

Ozkan1151

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Eylül 2017, 18:55:17

kazims modumunda hesabı kapatıldı açıldı ve ödemesi uçtu gitti  :)

smbllr424

verdigi yanıt;
Hi, please note that we do not allow the use of VPN / Proxy or having multiple accounts at any point in time while using our faucets.

buda daha 4 gün önce söyledigi;
your account looks good from my end

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Eylül 2017, 20:36:42
verdigi yanıt;
Hi, please note that we do not allow the use of VPN / Proxy or having multiple accounts at any point in time while using our faucets.

buda daha 4 gün önce söyledigi;
your account looks good from my end

Ya beyler birşey itiraf edeyim. zaten şimdi engelleme koydukları için  açıklamakta sorun bulmuyorum :D ben bundan 2 hafta öncesine kadar 3 farklı hesap ve 3 farklı tarayıcı üzerinden 3 farkli coinbase hesabıyla .haftalik 400-500 k satoshi. ilk acıldıgında 1-2 milyonluk satoshi kasiordum .Ki Forumdan Bazı Arkadaşlarda Bunu Biliyor :D Beta Sürümü Oldugu İçin Açıkları Bulana Kadar Ne Sömürürsek Kardır Mantıgıyla Kapabildigim Kadarını Kaptım :D Su Sıra Bi Cok Yaygara Cıkınca Benim 2 Hesabada Dün Giriş Yaptım. Sizinde Dediginiz Gibi Sayaclari Durdurmuslar. Ancak Bu Açık .Ve Bugun İtibariylede Ödemeleri Sorunsuz Almaya Devam Ediyorum . Coinbase- Coinbase Gönderimde Kesinti Olmadıgı İçin Bilgisayarınızın Kaldırabildiği Kadar Tarayıcı Açıp Kasmanız Mümkündü . Ama Kacırdırnız :D Umuyorum Bir Dahaki Sistemi Yakalayabilirsiniz :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Eylül 2017, 20:50:24

Ya beyler birşey itiraf edeyim. zaten şimdi engelleme koydukları için  açıklamakta sorun bulmuyorum :D ben bundan 2 hafta öncesine kadar 3 farklı hesap ve 3 farklı tarayıcı üzerinden 3 farkli coinbase hesabıyla .haftalik 400-500 k satoshi. ilk acıldıgında 1-2 milyonluk satoshi kasiordum .Ki Forumdan Bazı Arkadaşlarda Bunu Biliyor :D Beta Sürümü Oldugu İçin Açıkları Bulana Kadar Ne Sömürürsek Kardır Mantıgıyla Kapabildigim Kadarını Kaptım :D Su Sıra Bi Cok Yaygara Cıkınca Benim 2 Hesabada Dün Giriş Yaptım. Sizinde Dediginiz Gibi Sayaclari Durdurmuslar. Ancak Bu Açık .Ve Bugun İtibariylede Ödemeleri Sorunsuz Almaya Devam Ediyorum . Coinbase- Coinbase Gönderimde Kesinti Olmadıgı İçin Bilgisayarınızın Kaldırabildiği Kadar Tarayıcı Açıp Kasmanız Mümkündü . Ama Kacırdırnız :D Umuyorum Bir Dahaki Sistemi Yakalayabilirsiniz :)
bu şimdimi söylenir  :m
bir pm kadar uzakgım sana  (zopa)

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Eylül 2017, 20:53:03
bu şimdimi söylenir  :m
bir pm kadar uzakgım sana  (zopa)

abi ne siteler var böle ya :D önceliginiz bu sekil denemeler olsun :D

kazims

arkadaşlar ödeme gelmiş ödeme aldım gibi kanıt sunmadan mesaj yazılması yasaktır.

lütfen ödeme kanıtlarında paylaşıp buraya linkini ekleyiniz.

ödeme aldım yazanların mesajları silinecektir.

daha sağlıklı konunun olması insanların faydalanması için lütfen kanıtları dediğim şekilde paylaşınız.