Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: kazims - 10 Ekim 2017, 02:35:42
yok bende öyle birşey

zaten sen sayfada onu kullanmadıktan sonra sana nasıl çalıştıracaklar miningi

bence sizde başka birşey var cpu çalıştıran

3 browserda da denedim Chrome, Yandex, Mozilla hepsinde aynı %80 o sayfa işlemci kullanıyor
Bizim haberimiz olmadan mining yapan siteler vardır bence
Java yada Flash'la ilgili bir problemde olabilir belki pc'de. Güncellemeleri denetliyim  :-[

hudsonhunter

Merhaba arkadaşlar,
şuana kadar 2 sefer ödeme almıştım ancak. Şuan içeride 40.000 satoshim olmasına rağmen site satoshilerimi sıfırlamış ve baştan coinbase adresimi maili istedi. Neden eski satoshilerim gitmiş olabilir? 40K biriktirmiştim.  :'(

Sizde var mı bir değişiklik?

smbllr424

Alıntı yapılan: hudsonhunter - 12 Ekim 2017, 23:27:30
Merhaba arkadaşlar,
şuana kadar 2 sefer ödeme almıştım ancak. Şuan içeride 40.000 satoshim olmasına rağmen site satoshilerimi sıfırlamış ve baştan coinbase adresimi maili istedi. Neden eski satoshilerim gitmiş olabilir? 40K biriktirmiştim.  :'(

Sizde var mı bir değişiklik?
bu site bnm 220k yı sıfırladı, sebep soruncada banladı.. zamanla herkese yapıyor

hudsonhunter

Alıntı yapılan: smbllr424 - 12 Ekim 2017, 23:29:28
bu site bnm 220k yı sıfırladı, sebep soruncada banladı.. zamanla herkese yapıyor

2 kere ödeme alınca güvenmiştim. Siz ne yaptınız? Tekrar toplamaya devam ettiniz mi? İlk kayıt tarihlerimi ve önceki gönderimleri dahil her şeyi silmişler?

pyremis

bakiyeyi sıfırlamışlar yazısını duyunca elim jet hızıyla siteye gitti tam girdim siteye herşey 0000 yazıyordu çok korktum 100k gitti diyede meğersem int yavaşlamıs sonradan yüklendi site bekiyede gözüktü  :D :D

Ozkan1151

Herkese tek tek aynısını yapıyor demekki yakında aynısı sizede olur

kazims

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 13 Ekim 2017, 20:05:40
Herkese tek tek aynısını yapıyor demekki yakında aynısı sizede olur

bu siteyi açmadan link vermiştim spoiler içinde çalışmıyor artık sizde de aynı mı bende mi sorun

caldera

Alıntı yapılan: kazims - 13 Ekim 2017, 20:18:25
bu siteyi açmadan link vermiştim spoiler içinde çalışmıyor artık sizde de aynı mı bende mi sorun
Spoiler içindeki linklerden claim yapılmıyo. Sitelere giriyoz bizde  :g

kazims

Alıntı yapılan: caldera - 13 Ekim 2017, 20:20:04
Spoiler içindeki linklerden claim yapılmıyo. Sitelere giriyoz bizde  :g

nasıl engelledi bunu anlamadım

bildiğin site aynı ama olmuyor

caldera

A Bit of News ve Game of Weight Loss bu iki sitede captcha çıkan kutuları bulamıom bi türlü. Hangi menüden giriliyo bilen varsa yazabilirmi?   (hydr)
Bide bu reCaptcha kutucuğu aşırı büyük ne çözdüğümü tahmin ederek deneyimle buluyorum. Bunu ufaltmanın bi imkanı varmıdır?

[spoiler][IMG]http://i68.tinypic.com/33emptj.jpg[/img][/spoiler]