Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: bomba - 21 Kasım 2017, 17:16:44
adamla konustum tamam özür dile acacam dedi :D özür dilerim dedim acti  hesabimi :D :D

hiç güleceğim yoktu vallahi.

buraya yazacağım birşeylerde

ama takip ediyor olabilir forumu admin.

bizde b.k yoluna gitmeyelim

:X :X :X :X :X :X :X

(sns) (sns) (sns) (sns) (sns)

bomba

Alıntı yapılan: manjimurai - 21 Kasım 2017, 18:21:13

ben yeni bi hesap actim bakayim . acmazsa onunla devam edicem ne yapaim :S :S günde 1 keree cevap verior adam . sabah hesap senin degilki yazmis . resimler attim . daha cevap yok . bakmamis mesajlara . ulasmamısda .s

Kardesim o sadece sabah 8 ve 8:30 arasi giriyor o saatleri bekle kesin geliyor o zamn herseyi anlatirisin :D Yoksa 1 günde 1 mesj atarsin

bomba

Alıntı yapılan: kazims - 21 Kasım 2017, 18:40:53
hiç güleceğim yoktu vallahi.

buraya yazacağım birşeylerde

ama takip ediyor olabilir forumu admin.

bizde b.k yoluna gitmeyelim

:X :X :X :X :X :X :X

:D :D :D Herşey olabilir :D tebirinizi alin modum siz :D Bosa gittmesin emekleriniz :D

(sns) (sns) (sns) (sns) (sns)

ikose

Ben aldığım ödemeleri onun zaman tünelinde ve kendi face hesabımda
paylaşıyorum
belki beni o yüzden hiç banlamadı diye düşündüm kendimce  :m

bomba

Alıntı yapılan: ikose - 21 Kasım 2017, 20:23:23
Ben aldığım ödemeleri onun zaman tünelinde ve kendi face hesabımda
paylaşıyorum
belki beni o yüzden hiç banlamadı diye düşündüm kendimce  :m

Bizdemi oyle yapsak  O:-)

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: ONLYBLUE - 20 Kasım 2017, 13:16:31
Siteye şimdi bi daha girdim.Adım, mailim duruyo ama hesap sıfırlanmış.177 bin satoshi çekim vermiştim buhar etmiş admin.Sayaçlarda çalışmıyo.Geçen hafta 165 bin satoshi çekmiştim bu haftada 177 bin çekim vermiştim.Böyle işmi olur.O kadar tıklama havaya uçtu...

Dün facebookdan hesabımı niye banladın yazmıştım.Geri dönüş yapmadı ama demin hesaba girdim hesap açılmış.Sayaçlar çalışıyo.Bu arada bu haftaki ödemesi gelen varmı?

Benim bu haftaki ödememi iptal etmiş ama 177299 satoshi available cash outda gözükmüyo satoshiler.Daha bi tık yapmam bu siteye.Kafasına göre ilk önce banladı sonra banı açtı şimdide satoshilerin üstüne yatmış...
[spoiler]

[/spoiler]

ONLYBLUE

ikose

Geçmiş olsun sanada  (p)
güzel ödeme , alamasaydın üzülürdüm  *)

manjimurai

Adam Beni Ftık Etti Ya. Açmıyor Hesabımı :D Yeni Bİ Hesap Açtım Operadan Giriyorum inşallah Bunada Ban Atmaz Yoksa Bozuscam  (hydr)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Kasım 2017, 14:28:59
Adam Beni Ftık Etti Ya. Açmıyor Hesabımı :D Yeni Bİ Hesap Açtım Operadan Giriyorum inşallah Bunada Ban Atmaz Yoksa Bozuscam  (hydr)

sende özür dile

özür dileyenlerin hesabını açıyormuş

:g :g :g