Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacarapper

Benimkiler neden referansdan kayıt olamıyorlar ya facebook ile giriş yapamıyorlarmış.

KrAleX1907

Siteye dün üye oldum 19 k ya an itibariyle yaklaştım. Ancak çok yorucu olmaya başladı captcha işi hata veriyor kaybolup yerine tekrar resim gelenler çok ağır geliyor. Can sıkıcı bir hal alıyor.

hispasat

Arkadaşlar iyi günler iyi çalışmalar  (spk)  coinbase deki btc yi paribu ya çekebilirmiyiz tşk.  (spk)

kanacarapper

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 30 Kasım 2017, 11:46:56
Siteye dün üye oldum 19 k ya an itibariyle yaklaştım. Ancak çok yorucu olmaya başladı captcha işi hata veriyor kaybolup yerine tekrar resim gelenler çok ağır geliyor. Can sıkıcı bir hal alıyor.
Aynen reis ya seciyorum gene hatali diyo bazen otomatik olarak işaretliyo o hosuma gidiyo

manjimurai

Alıntı yapılan: hispasat - 30 Kasım 2017, 11:51:14
Arkadaşlar iyi günler iyi çalışmalar  (spk)  coinbase deki btc yi paribu ya çekebilirmiyiz tşk.  (spk)

cekebilirsin. ancak feeler yüksek biraz . biriktirip toplu cek . ztn bitcoinin fiyati sürekli artior .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 30 Kasım 2017, 11:46:56

gmail açıksa gmailinden cikis yap . öle dene. yine olmazsa yeni bi gmail ac. ordan giriş yap . böle böle anca gidio . bendede aynı sorun var bu sekilde cözüorum
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

hispasat

Alıntı yapılan: manjimurai - 30 Kasım 2017, 12:17:00

cekebilirsin. ancak feeler yüksek biraz . biriktirip toplu cek . ztn bitcoinin fiyati sürekli artior .

teşekkürler   (spk)

kanacarapper

Niye bugün bu kadar şanslıyım birisi aciklasin.
Freebitco da 20K bastim tuttu en basta.

Bu sitedede şansa tubers tv de en yüksek satoshi 709 çıktı :d
inşallah ödeme yapar.
Keske BTC kasmayi bırakmasaydimda en basta konuyu gorseydim simdi 7-8 milyar olurdu herhalde cunku en baslarda BTC 4-5 milyardi galiba konuyu actiginizda. eskidenfe BTC yi daha yüksek veriyordur kesin. Ben baya zarardayim ya

quantic

Gelirleriniz sizinde cok düştümü bana özgü bişeymi yoksa 5 20 30 dolanıyor da

(hydr)