Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tutuman

42,756 satoshim , mbch olmuşş ozaman zararda olmaz mıyım  (prt) (prt) yani

kazims

Alıntı yapılan: tutuman - 15 Ocak 2018, 19:51:30
42,756 satoshim , mbch olmuşş ozaman zararda olmaz mıyım  (prt) (prt) yani

admin btc yi mbtch ye çevirmiş

birebir yapmıştır bende hesaplamadım bende 27k dı 158k mbhc olmuş

tutuman

işte bende ki 42 k birebir değişmiş. sizde ki gibi artma yok

tutuman

sayfa yeniledim 5 6 defa düzeldi ilginç : D 226k oldu

semercan

Alıntı yapılan: tutuman - 15 Ocak 2018, 20:12:54
işte bende ki 42 k birebir değişmiş. sizde ki gibi artma yok

aynen bende de bir değişiklik olmamış. çok yeniledim sayfayı ama tık yok. bide pazar günü ödeme istemiştim 20,817 sat oda mbhc olmuş :(

tutuman

Alıntı yapılan: semercan - 15 Ocak 2018, 21:35:17
aynen bende de bir değişiklik olmamış. çok yeniledim sayfayı ama tık yok. bide pazar günü ödeme istemiştim 20,817 sat oda mbhc olmuş :(
mbhc olarak görünüyor şu an bende. şuan da siteleri koymuşlar hesaplama yaptım btc verdiği hale göre daha düşük. doğrumu hesapladım bilmiyorum sizde bir göz gezdirin verdiği mbhc'leri

manjimurai

Site sahibi ne yapacagini sasirdi artik . Yeni fantaziler dener oldu -:))
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

tutuman

bazen siteler ana ekranda görünmüyor direk sitelerin linkini isteyene atabilirim özelden. şu an topluyorum ben mesela

Josephine

Benim 15000 satoshiydi çekemiyodum o haliyle.
Simdi bi baktım 81,254 Bch yaziyo ,simdi cekiliyomu yani mBch değil direk BCH anlayamadım iyice karışmış site, keşke bazıları gibi bch olan klon bi site acsaymis direk  ???

MarazEfendi

Alıntı yapılan: Josephine - 15 Ocak 2018, 23:57:47
Benim 15000 satoshiydi çekemiyodum o haliyle.
Simdi bi baktım 81,254 Bch yaziyo ,simdi cekiliyomu yani mBch değil direk BCH anlayamadım iyice karışmış site, keşke bazıları gibi bch olan klon bi site acsaymis direk  ???

Amaç BCH çeşitliliği olsun değildi ki feelerden kaçınmaktı o yüzden BCH ye geçti