Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: polatcelil - 12 Şubat 2017, 02:00:39
Hocam refiniz ile üye oldum. Teşekkür ederim. Ancak birkaç saattir çözmediğim bir sorun var.

-Dashboard üzerinden facebook girişi yapıp, coinbase tanımladım.
-Dashboardda yer alan 4 siteye giriyorum (ataç/link butonuna tıklayıp)
-Atıyorum, video sitesi için bir videoyu açıyorum, sonra altta yer alan digitarartics kutucuğu şu kadar kazandınız diyor. clam my reawrd diyorum. resim doğrulama çıkıyor ancak resmi doğruladıktan sonra herhangib bir işlem olmuyor. İzlediğim videolarda bu aşamada Dasboard diye bir butona tıklanması lazımmış ancak bende böyle kalıyor.

https://ibb.co/hMaXQa

Chorme, Firefox da da denedim olmadı. Dedğiniz gibi Firefox da çerçeveyi göster dedim olmadı. bir fikriniz var mı acaba? Teşekkürler

tamam doğru yapmışsınız

devam etmesi gerek
birde bunu deneyin
refresh yani tazeleyin browserı o sayar tekrar

polatcelil

Alıntı yapılan: kazims - 12 Şubat 2017, 02:28:44
tamam doğru yapmışsınız

devam etmesi gerek
birde bunu deneyin
refresh yani tazeleyin browserı o sayar tekrar

Merhabalar
uğraşınca toplam kazanılan kutucukta görülüyor. ancak dashboarda yansımıyor. Günlük ve toplam kazanılan "0" olarak görülüyor. Use dediğimde ise link olarak # verilmiş o nedenle onunda bir anlamı yok.

Bu hata sizde  de oluyor mu?

manjimurai

Alıntı yapılan: polatcelil - 12 Şubat 2017, 15:45:28
Merhabalar
uğraşınca toplam kazanılan kutucukta görülüyor. ancak dashboarda yansımıyor. Günlük ve toplam kazanılan "0" olarak görülüyor. Use dediğimde ise link olarak # verilmiş o nedenle onunda bir anlamı yok.

Bu hata sizde  de oluyor mu?

Dostum Yukarıdada Yazdım. Ertesi Gün Düzeliyor O . Currend Balancedeki Birikimleriniz Ertesi Gün Dashboarda Yansıyor :) Panik Yapma Biriktirmeye Bak Sen :) Ertesi Gün Akşam Üstü Tekrar Kontrol Et. Düzeldiğini Görürsün :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

brkdmn

Hocam payout un yanında mailim sabitlenmiş ama onay maili gelmedi ödeme yapılır mı

kazims

Alıntı yapılan: brkdmn - 12 Şubat 2017, 23:33:17
Hocam payout un yanında mailim sabitlenmiş ama onay maili gelmedi ödeme yapılır mı

mail görünüyorsa olması lazım onun için onay maili gelmiyor
ödeme almak için geliyor

bugünden ödeme onayı verin yarına ödeme olacak İnşallah.

onay mailinide tıklamayı unutmayın

brkdmn

tamamdır çok teşekkürler onu onayladım inşallaha uzun ömürlü olur site bende diğer arkadaş gibi 1 milyona zorlarım haftaya :)

manjimurai

Alıntı yapılan: brkdmn - 12 Şubat 2017, 23:40:43
tamamdır çok teşekkürler onu onayladım inşallaha uzun ömürlü olur site bende diğer arkadaş gibi 1 milyona zorlarım haftaya :)

Insallah kardesim bnm . Hepimiz kazanalim . Bu kdr kisa claim suresinde baska site zor buluruz basin :) birde suan claim yapamiorum . Saat 00.00 00 gorunuor . Calisma var sanirim
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 12 Şubat 2017, 23:49:41
Insallah kardesim bnm . Hepimiz kazanalim . Bu kdr kisa claim suresinde baska site zor buluruz basin :) birde suan claim yapamiorum . Saat 00.00 00 gorunuor . Calisma var sanirim
çalışıyor şu anda
refresh yap düzelebilir.

manjimurai

brkdmn

Alıntı yapılan: manjimurai - 12 Şubat 2017, 23:49:41
o sitedeki çalışma şey içindi sanırsam artık 1 gün beklemeye gerek kalmadı dashboard a direk geçiyor kazandıklarımız şuan bende öyle oldu yani kazandıklarım gözüküyor