Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bomba

Alıntı yapılan: ikose - 20 Kasım 2017, 18:44:17
daha önce ödeme aldınmı @bomba  , aklıma takılan bir şey var da

@ikose  modum cekim yapmadim.

bomba

Alıntı yapılan: caldera - 21 Kasım 2017, 12:52:15
Modem mac adresini ip'sini vb kayıt ediyor olabilirler. Modem değiştirmen gerekebilir

adamla konustum tamam özür dile acacam dedi :D özür dilerim dedim acti  hesabimi :D :D

caldera

Alıntı yapılan: bomba - 21 Kasım 2017, 17:16:44
adamla konustum tamam özür dile acacam dedi :D özür dilerim dedim acti  hesabimi :D :D

Gerçekmi? Ne yaptın ki özür diliosn?  :))

ikose

Sevindim hesabının açılmasına, darısı diğer bu hafta banlanan arkadaşların başına  O:-)

ikose

bomba

Alıntı yapılan: caldera - 21 Kasım 2017, 17:42:23
Gerçekmi? Ne yaptın ki özür diliosn?  :))

Gercekten :D

bak su cümleyi kurmus bana     : VPN / VPS / Proxy / TOR / veya IP adresinizi değiştiren herhangi bir şeyin kullanılmasına izin vermediğimizi lütfen unutmayın.

ben kullmadim hallde bunlardan birisini yapmisin diyor hic birinide yapmadim ama ban yedim sonra özür dile dedi diledim bidaha ypamcaksan acarim demis tamam dedim hesabimi acin actilar :D

bomba

Alıntı yapılan: ikose - 21 Kasım 2017, 17:47:46
Sevindim hesabının açılmasına, darısı diğer bu hafta banlanan arkadaşların başına  O:-)

@ikose

İnsallah Modum  (hp)

Adminle tatli dile konusursanız aciyor sıkıntı yasamadim gülück felan atti bna  :D :D

manjimurai

Alıntı yapılan: bomba - 21 Kasım 2017, 18:03:12
Gercekten :D

bak su cümleyi kurmus bana     : VPN / VPS / Proxy / TOR / veya IP adresinizi değiştiren herhangi bir şeyin kullanılmasına izin vermediğimizi lütfen unutmayın.

ben kullmadim hallde bunlardan birisini yapmisin diyor hic birinide yapmadim ama ban yedim sonra özür dile dedi diledim bidaha ypamcaksan acarim demis tamam dedim hesabimi acin actilar :D

icindeki paralar ne durumda
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Alıntı yapılan: bomba - 21 Kasım 2017, 18:17:40

Duruyor sıkıntı yok hersey tam

ben yeni bi hesap actim bakayim . acmazsa onunla devam edicem ne yapaim :S :S günde 1 keree cevap verior adam . sabah hesap senin degilki yazmis . resimler attim . daha cevap yok . bakmamis mesajlara . ulasmamısda .s
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)