Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen mailimi onaylatamıyorum ne yapmam gerekir

KrAleX1907

Bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak amacıyla isteğinizi şu anda işleme alamıyoruz. Daha fazla bilgi için yardım sayfamızı ziyaret edin.

Bu hatayı almaya başladım captcha çözerken nedenini bilen var mı?

hispasat

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 04 Aralık 2017, 17:16:55
Bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak amacıyla isteğinizi şu anda işleme alamıyoruz. Daha fazla bilgi için yardım sayfamızı ziyaret edin.

Bu hatayı almaya başladım captcha çözerken nedenini bilen var mı?

gmailini kapat ve tarayıcı geçmişini sil düzelir

KrAleX1907

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 17:26:53

gmailini kapat ve tarayıcı geçmişini sil düzelir
gizli modda kullanıyordum bugüne kadar geçmişe kaydetmiyorki. birde gmail açık değil.

ikose

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 04 Aralık 2017, 17:28:43
gizli modda kullanıyordum bugüne kadar geçmişe kaydetmiyorki. birde gmail açık değil.
gmaili aç o zaman,  yeterli olmaz ise birde modemini aç kapat

caldera

Bu haftada beni banlamış  :))
Face'den yazdım admine bakalım bekliyorum

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 11:36:42
(spk)  Arkadaşlar iyi günler,iyi haftalar kolay gelsin, 20,035 ilk ödememi almak istiyorum fakat sürekli,  Ödeme talebinde bulunmadan önce ödeme adresinizi yapılandırın , uyarısı geliyor emalimi yazıyorum tekrar uyarı geliyor nerede hata yapıyorum lütfen yardım   :-[

Dostum sende bloklanmışın aynı hatayı bizdede veriyor şimdi  :))

manjimurai

genel bi sorun degilmis haci . simdi benim reflerden birine sordum sıkıntı yok claim yapabiliyorum diyor . modemi hic kapatmamakmi lazim nedir aceba anlamadımki . bi mesaj atsın bakam ne diycek
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Mertus0600x