Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MSG

tutuman

Alıntı yapılan: MSG - 09 Ocak 2018, 11:10:32
Ödeme yaptı mı en son bu site?
şuan halen yok ödeme bende 2 ödememde bekliyor bakalım

greant64

Pazartesi günleri ödeme yapması gerektiği halde ben de beklemedeyim
Muhtemelen açan olmuş gibi zaten 500 falan bonus veriyir

Ozkan1151

We won't be paying out today as BTC network fees are very high.

Note that we are looking for a permanent solution to solve this problem. Thank you for being patient and for understanding.

diyoki btc network fee leri yüksek olduğu için bugün ödeme yapmayacağız bu arada bunu dün paylaşmış

bu sorun için bir çözüm bulmaya çalışıyoz bla bla

hocam coinbasedan mail yolu ile btc aktarımı yapıyosun sen ne fee sinden bahsediyosun? birisi şu adminin kafasına taşla vursun

manjimurai

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 09 Ocak 2018, 22:03:23
We won't be paying out today as BTC network fees are very high.

Note that we are looking for a permanent solution to solve this problem. Thank you for being patient and for understanding.

diyoki btc network fee leri yüksek olduğu için bugün ödeme yapmayacağız bu arada bunu dün paylaşmış

bu sorun için bir çözüm bulmaya çalışıyoz bla bla

hocam coinbasedan mail yolu ile btc aktarımı yapıyosun sen ne fee sinden bahsediyosun? birisi şu adminin kafasına taşla vursun

Ne alaka la maille gondermionmu kardes diye yazsana
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: manjimurai - 09 Ocak 2018, 22:12:21

Ne alaka la maille gondermionmu kardes diye yazsana

onun ingilizcesi what alaka bro arent you sending via mail? :D gönder sen bakalım  :DD

ersntas

Bende mesaj attım şimdi facebooktan Bilader hala ödemem gelmedi yazacağım :D O manyaksa bende manyağım :D 25k var içerde  :DD

manjimurai

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 10 Ocak 2018, 00:00:07
onun ingilizcesi what alaka bro arent you sending via mail? :D gönder sen bakalım  :DD

Ben onunla küsüm yazmam ben  -:))
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

greant64

lütfen ödeme kanıtı sunun.

bu mesajlar kurallara aykırıdır.

ödeme kanıtında ödemeyi paylaşıp buraya linki eklersiniz.

caldera

Site yine banlamış benim hesabı  (hydr)
Admin'e yazdım facebook'tan ödememi göndersin bi daha bulaşmam bu siteye zaman kaybı  :m