Sumwex.com - (SCAM)

Başlatan zihinkahvesi, 02 Şubat 2017, 21:41:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuhaf

alemburda

başıma ağrı girdi ya yüksek yatırmıştım.

Tigro

Arkadaşlar sakin olun :)

Akifaydin201

Daha gece yatırım yaptım ya.bir daha da tövbe bu tarz sitelere önce xabo sonra bu .. bu kadar strese girmeye degmiyormus  ben bunu anladım

ahmtk

bu arada bu scam lafı neye gore cıktı onu tam anlayamadım. benım yatırım yerınde duruyor. cekım yapılamıyormu ?

sahkel

Alıntı yapılan: ahmtk - 03 Mart 2017, 15:36:07
bu arada bu scam lafı neye gore cıktı onu tam anlayamadım. benım yatırım yerınde duruyor. cekım yapılamıyormu ?

Stats kısmına girerseniz sitede, son aktiviteleri görürsünüz ayrıca eskiden "  MAKE A DEPOSIT" kısmına yatırımlarınızı görebiliyordunuz. Şİmdi ise göremiyorsunuz. Ve telegram destek grubu kapatıldı.

ahmtk

Alıntı yapılan: sahkel - 03 Mart 2017, 17:01:07
Stats kısmına girerseniz sitede, son aktiviteleri görürsünüz ayrıca eskiden "  MAKE A DEPOSIT" kısmına yatırımlarınızı görebiliyordunuz. Şİmdi ise göremiyorsunuz. Ve telegram destek grubu kapatıldı.
kısacası gecmiş olsun hepimize. yeni yatırım yapmıstım  (zopa)
ayrıca bilgi icinde tesekkur ederim

alemburda

yersen açıklama buymuş:

DEAR PARTNERS. Today (03.03.2017) on our site has been made a professional hacker attack, resulting in all the records in the database have been seriously damaged by deposits. Currently, our experts are working on a possible solution to this problem. So please be patient - we are working hard to rectify this situation.

DEĞERLİ ORTAKLAR. Sitemizde bugün (03.03.2017) profesyonel bir bilgisayar korsanı saldırısı yapılmış ve tüm kayıtlar mevduattan ciddi şekilde zarar görmüştür. Şu anda uzmanlarımız bu soruna bir çözüm üzerinde çalışmaktadır. Bu nedenle sabırlı olun - bu durumu gidermek için çok çalışıyoruz.

tuhaf

Alıntı yapılan: alemburda - 03 Mart 2017, 17:14:17
yersen açıklama buymuş:

DEAR PARTNERS. Today (03.03.2017) on our site has been made a professional hacker attack, resulting in all the records in the database have been seriously damaged by deposits. Currently, our experts are working on a possible solution to this problem. So please be patient - we are working hard to rectify this situation.

DEĞERLİ ORTAKLAR. Sitemizde bugün (03.03.2017) profesyonel bir bilgisayar korsanı saldırısı yapılmış ve tüm kayıtlar mevduattan ciddi şekilde zarar görmüştür. Şu anda uzmanlarımız bu soruna bir çözüm üzerinde çalışmaktadır. Bu nedenle sabırlı olun - bu durumu gidermek için çok çalışıyoruz.
6 tane hyip siteye yatirim yapmistim yarisi devam etse kar diyodum zararda etmedim çok şükür ama son 2 haftadır bu tarz açıklama yapanların hepsi battı elde kaldı 1 :) allahdan dün vadesi dolan 30 dolarımı çekmiştim yoksa şuan asabım sinirlenebilirdi

Zeynl1907

Nasil bir yalandir be nedense cektigim miktar gorunuyor yatirdigim miktarda gorunuyor ama aktif deposit yok bu nasil uc kagittir arkadas lanet olsun bu hyiplere