Bitfun.co - (SCAM)

Başlatan sb1299, 03 Şubat 2017, 21:38:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: manjimurai - 07 Haziran 2018, 20:38:30
Claim yapabilen varmi ? Dash ve bitcoin cash disinda claim yapamiorum suan
Bende prb yok şu anda
Moon Cash yoktu 2 gün geri geldi  (eht)

manjimurai

Sorry, something very bad has happened - please try again later

bu hatayi aliorum litecoinde falan
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ikose

Doge dışında tüm claimları yapabildim
@manjimurai   :y

manjimurai

Alıntı yapılan: ikose - 07 Haziran 2018, 23:58:53
Doge dışında tüm claimları yapabildim
@manjimurai   :y

ayni hatayimi aliosun sende ablam
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

sadolee

hispasat

ikose

Bende aynısı didim  Yok Artık  (prt)

sadolee

Alıntı yapılan: hispasat - 10 Ağustos 2018, 10:19:14

yok artık     (prt)       (prt)

Alıntı yapılan: ikose - 10 Ağustos 2018, 10:27:46
Bende aynısı didim  Yok Artık  (prt)

teşekkürler anket ve görev olan bütün sistemlerde bu sonuçları elde edebiliyorum toplam anket ve görev olan 10 sistemden aylık sabit 1500 tl zamanım olsa aylık sabit daha fazla kazanç elde edebilirim şimdi birkaçı patladı malesef ama yerine daha iyilerinin gelmeside mutluluk verici  (hp)

buzz

2-3 gündür kullanıyorum siteyi.current pot balansı ne kadar sürede withdraw balansa geçer, ya da geçiyor mu?
birde bitcoin core yazıyor. bildiğimiz bitcoin dimi bu?
[spoiler][/spoiler]
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

sb1299

Alıntı yapılan: buzz - 14 Ağustos 2018, 20:40:47
2-3 gündür kullanıyorum siteyi.current pot balansı ne kadar sürede withdraw balansa geçer, ya da geçiyor mu?
birde bitcoin core yazıyor. bildiğimiz bitcoin dimi bu?
[spoiler][/spoiler]
Pot balans ile loto oynuyorsun.eger istersende convert roken yazan yerden istedigin koine cevirebilirsin.kendisi otomatik gecmez.bit core bildigimiz btc.token i cevirmek daha karlı cunki btc ye cevirirken 1 roken 1.25 satoshi ediyor.gerçi oran degisken ama öyleydi enson