Bitfun.co - (SCAM)

Başlatan sb1299, 03 Şubat 2017, 21:38:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sb1299

siteden bir 105.000 satoshilik ödeme daha alınarak kanıtlara eklendi.ödemeleri 24 saat içerisinde hiç kesinti olmadan cüzdana gönderiyor.gerek bu özelliği gereksede kazanç bakımından sitemiz çok güzel işliyor.herkese bol bol kazançlar dilerim.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitfun-odeme-kanitlari/new/#new ($$) (dns)

sb1299

Kısacık Bilgi Notu; -:)) :DD
Arkadaşlar sitemizin en güzel yönlerinden biri vpn/tor/proxy kullanma gerekçesiyle hesap banlamıyor.(bu yüzden çok banlanan biri olarak benim açımdan çok iyi)

akin kendileri vpn ile claim yapılmasının önüne geçmişer ve yapılamıyor.Bir yolunu bulup yaparsanız çok daha fazla kazanç elde edersiniz.İşte bulduğum o yol (hydr) (zopa)

Bilgisayarda firefoxa best proxy switcher isimli eklentiyi ekliyoruz ve italya dan bağlanıyoruz.

Android sistemli cep telefonundan ise vpn master isimli uygulamayı yüklüyoruz ve kanada dan bağlanıyoruz.%90 ı çalışıyor sadece bir iki ip adresi var çalışmayan onlara denk gelirsek programı kapatıp yeniden açacağız.

Bu şekilde hem bitfun sitemizde hemde kardeş sitesi olan bonusbitcoin sitesinde %100 den biraz daha fazla kazanıyoruz. (spk)

Herkese bol kazançlar dilerim.(anket ve offerlar için amerika ve ingiltere ip lerini kullanın.)

*** Bitfun ı açıldığından beri bonusbitcoin i ise 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum ve hiç banlanmadım,uyarı dahi olmadı.ancak tarafınıza gelicek herhangi bir banlanmadan sorumluluk almadığımı belirtirim.

Tigro

anket olunca bildir hocam yav

sb1299

Alıntı yapılan: Tigro - 16 Şubat 2017, 21:09:18
anket olunca bildir hocam yav
ok.2-3 gündür anketlere bakmıyorum işlerimden dolayı.denk gelince yazarım buraya

Tigro

hangi master vpnyi kullaniyon hocam bissuru var?

sb1299

Alıntı yapılan: Tigro - 16 Şubat 2017, 21:22:38
hangi master vpnyi kullaniyon hocam bissuru var?
ismi vpn master.mavi bir logosu var üzerinde free yazan.

sb1299

resimde gördüğünüz 5 min fun offer tarzı sadece üyelik istiyor.mail onayı falan gerekmiyor.offer toro dan girin ingiltere ip si olucak.üye olun 8k satoshi anında hesapta.sonrasında ip nizi değiştirin tekrar ingiltereden farklı bir ip den girin.bu sefer adsend media ya girin ordada aynısı var.farklı bir isim ve mail kullanarak tekrar üye olun bir 8k satoshi daha alın.bol kazançlar.

kalpazanlığın kitabını yazsam satarmı acaba -:)) :DD

Tigro

Bugune yetisir insallah ehuhu :)
Saat 5 gibi yapcam gorevi.
Ayrica bonusbitcoindede yapabilirsiniz

sb1299

Alıntı yapılan: Tigro - 17 Şubat 2017, 08:13:41
Bugune yetisir insallah ehuhu :)
Saat 5 gibi yapcam gorevi.
Ayrica bonusbitcoindede yapabilirsiniz
Bonustan yaptım ama vermedi.belki ip yi birdaha degistirip denemek lazımdı ama ugrasmadim.

sb1299

bir ödeme daha alınarak kanıtlara eklendi.sitemiz ödemelerini aksatmadan gerçekleştirmeye devam ediyor.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitfun-odeme-kanitlari/new/#new