Bitfun.co - (SCAM)

Başlatan sb1299, 03 Şubat 2017, 21:38:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emrexa

Faucethub.io ya btc çekimi ýaparken hangi btc adresini yazacağız?
Faucethubdan aldığımız depozit adresimi yoksa siteye kayit olurken kullandigimiz adresimi?

manjimurai

Alıntı yapılan: Emrexa - 03 Aralık 2017, 21:46:34
Faucethub.io ya btc çekimi ýaparken hangi btc adresini yazacağız?
Faucethubdan aldığımız depozit adresimi yoksa siteye kayit olurken kullandigimiz adresimi?

Hangi Cüzdana Yapmak İstersen O Cüzdani Faucethuba ekle . ordan cek . ancak yeni eklediysen 48 saat beklemen gerekior
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kanacarapper

Mesaj yazmışsınızda yeni gördüm :D

Şimdi öncelikli olarak eski hesaba girmekte baya zorlandım ama girdim hesapta 498K satoshi var referanslar baya uğraşmış kasmış :d Bırakmıştım bu işleri şansa heryerden bol bol satoshi çıkıyor :D Çekim verme yeri nerede?
Ve coinpot'a gönderiyorlar galiba paraları coinpotdan faucethuba çekme limiti ne açıklarmısınız teşekkürler.

@manjimurai

Edit: Sanırsam direk olarak coinpot'a yansıtıyor satoshiyi şimdi gördüm :)
Faucethub'amı çeksem yoksa Xapoya çekip oradan coinbaseyemi çeksem.
Veya faucethub'amı çeksem bilgi verirmisiniz

sb1299

Alıntı yapılan: kanacarapper - 03 Aralık 2017, 22:57:07

Şimdi öncelikli olarak eski hesaba girmekte baya zorlandım ama girdim hesapta 498K satoshi var referanslar baya uğraşmış kasmış :d Bırakmıştım bu işleri şansa heryerden bol bol satoshi çıkıyor :D Çekim verme yeri nerede?
Ve coinpot'a gönderiyorlar galiba paraları coinpotdan faucethuba çekme limiti ne açıklarmısınız teşekkürler.

@manjimurai

Hacı ali amma karıştırmışsın.
Coinpottan istadigin yere cekebilirsin.xapo ve coinbase ye ücretsiz alırsın.faucethub a %1,5 kesinti olur.baska cuzdanlara 1000 satoshi keser.
Coinpot hesabina gir withdraw a tikla ayrıntılı bilgi orada mevcut.biraz oku anlarsin zaten cok bi ingilizce istemiyor

kanacarapper

Alıntı yapılan: sb1299 - 03 Aralık 2017, 23:25:10
Hacı ali amma karıştırmışsın.
Coinpottan istadigin yere cekebilirsin.xapo ve coinbase ye ücretsiz alırsın.faucethub a %1,5 kesinti olur.baska cuzdanlara 1000 satoshi keser.
Coinpot hesabina gir withdraw a tikla ayrıntılı bilgi orada mevcut.biraz oku anlarsin zaten cok bi ingilizce istemiyor

Abooo bu benim bitcoinler eski e-mailime kayıtlı hep benim bunlara ulaşımım yok nasıl güncelleyebilirim?

@sb1299

Emrexa

Alıntı yapılan: manjimurai - 03 Aralık 2017, 22:18:48

Hangi Cüzdana Yapmak İstersen O Cüzdani Faucethuba ekle . ordan cek . ancak yeni eklediysen 48 saat beklemen gerekior
Teşekkürler bende öyle düşünmüştüm ama depozito adresinde başka kod görünce bi şairdm sorayim dedim

manjimurai

Alıntı yapılan: kanacarapper - 03 Aralık 2017, 22:57:07

@manjimurai

haci sen bitfundakiler icinmi diorsun ? :) ben genel soruorsun anladım :D ordaki satoshileri direk cüzdanada cekebilirsin . withdralw dediginde adresini yaz 50 k üstüne feesiz direk cekim yapabiliosun :D benim kafa faucethuba gitti :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Konuyu her zmnki gbi hortlatan ben olayim odeme alinip kanitlara eklenmistir

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitfun-odeme-kanitlari/new/#new

sb1299

Alıntı yapılan: kanacarapper - 03 Aralık 2017, 23:31:13
Abooo bu benim bitcoinler eski e-mailime kayıtlı hep benim bunlara ulaşımım yok nasıl güncelleyebilirim?

@sb1299
iş yoğunluğundan uzun zamandır forumu aktif olarak kullanamıyorum öncelikle kusura bakmayın.
çekim yaparken mail onayı istediğinden dolayı mailine erişimin olmak zorunda.ayrıca şimdi inceledim ve mail adresini değiştirebileceğimiz bir yer göremedim.yani eski mailinin şifresini bir şekilde bulman gerekiyor.hangi mail adresini kullanıyorsun @kanacarapper genelde mail şifrelerini resetlemek kolay oluyor

gelelim coinpot ile ilgili genel konulara.faucethub faucetsystem ve mellowads sitelerine çekim yaparsanız %1,5-2,5 gibi bir kesinti oluyor.onun dışında direk cüzdana çekimlerde kesintiyi kaldırdı.hangi coini çekerseniz çekin ücretsiz direk cüzdana yolluyor.btc için minimum 10k satoshi.doge için 50 doge.litecoin için 0.01 litoshi.ödemelerde hiçbir sorun yok.en fazla iki günde geneldede 1 gün içerisinde gönderiyor.

manjimurai

Claim yapabilen varmi ? Dash ve bitcoin cash disinda claim yapamiorum suan