Satılık/Devirli PTC sitesi 2000 üye ve Forumuyla (KİLİT)

Başlatan gaddar, 09 Şubat 2017, 16:13:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Site işiyle alakası yok ama biraz php bilgisi lazım yerine göre sıfır bilgiyle olmaz kardeşim :)

gaddar

Burada ilgilenen arkadaşlar oluyor öm den fiyat konusunda çok minimize yardımcı olurum arkadaşlar. Sorularınız için tel no atarsanız görüşelim. Yazışarak anlaşılacak bir olay değil çünkü :)

gaddar

Konu düzenlendi. Fiyat değiştirildi. Şu anki üye sayımız 1530 :)

gaddar

Şu an ki üye sayımız 1714. Yaklaşık 10 günde 200 üye :) Devir hala günceldir.

gaddar

Kısa süreliğine ihtiyaçtan 1500 TL ye revize ettim 1 haftalığına. İhtiyacımı karşılarsam aynı fiyata çekicem.

gaddar

Arkadaşlar maksatım para kazanmak değil sistemi kapatıcam insanların vaktini almak istemem. Hem sıkışığım hem de bi geçici görev durumum var. Bana ben ödemeni kısa sürede yaparım hocam diyebilecek ve sistemi yönetebilecek kişiye devredicem 1000 TL ye. Ay sonuna kadar vds nin süresi var. Sonrasında taşırsınız. Ay sonundan sonra sistemi devam ettirmek isteyen arkadaş irtibata geçsin vericem bilgileri devralsın.Nisan 15 ine kadar ödeme yapabilir. Tabi herkes için geçerli değil bu.
Allah a emanet olun.

fraghera

@gaddar Hocam;

Verilen emekten sonra siteyi kapatma/devretme kararınıza üzüldüm. Hayırlısı olsun...

gaddar

@fraghera  bazı zaman ben bile hayret ediyorum kendime. Diyorlar ya bu meslekte ölmekte yaşamakta ekip işidir diye arka sokaklarda, bu iş te öyle ve biraz da para tabi :m Özel mesajını gönderdim ayrıca :)

gaddar

Sistem @nurimo adlı arkadaşımıza bedelinde devredilmiştir. Kapora alınmıştır ay sonunda kesin devri söz konusudur.