Kolxoz.net - (SCAM)

Başlatan muratica, 09 Şubat 2017, 23:11:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratica

Şu an bakımda... Saat 15'e kadar.

muratica

Bakım bitmistir. Oyuna devam...

muratica

Oyuna 600 ruble yatırmıştım, paramı çıkardım. Bundan sonra topladiklarimla inek aliyorum, hedefim koyun almak.  (hp)

lebowskia

bende 200 ruble yatırmıştım hiç çekim yapmadım daha, koyun almak hedefim az kaldı, inek alıyorum şimdi

muratica

Sanırım site patladı. Yarına duzelmezse  (scm)

sevdayagmu

[spoiler]önemli bilgiler   2017/06/04
Projemizde 12:00 Moskova zamanda bugün birçok kullanıcı için doğru görüntülenmeyebilir bu bilgilerin sonucunda, sunucudaki bir başarısızlık oldu. Biz durumu anlamak ve nedenini bulmak.

Teknik destek personeli mevcuttur kadar sürece bu konuda bilgi hala var olduğu, çünkü biz "Haber" bölümünde size bildirir ortaya çıkarma sonra, teknik destek istemenize etmeyiniz.

Biz geçici durumları ve sorun giderme tespit etmek için projeden popoleniyu ve fonların çekilmesi üzerindeki tüm işlemleri askıya aldık.

[/spoiler] bole yazıyor gelır ınsallah

muratica

Hacker saldırısı nedeniyle bütün hesaplar sıfırlanmış. Verileri kurtarabilirlerse eski hesaplar iade olacakmis. Detaylar spoilerin icinde.
[spoiler]

Önemli bilgiler 2   2017/07/04
Projemizde, 06.04.2016 Değerli kullanıcılar, bizim sunucu olan barındırma, üzerine, kolayca hackerlar tarafından kullanılan daha sunucumuzdaki dahil sızan edildiğini neticesinde, bir korsan saldırısı yapıldı. Bunun sonucu olarak kasıtlı Veritabanımızda verileri bozulduğunu ve birçok kullanıcı böyle Nemerow destansı boyutlardaki abartılı olduğu sonucuna üzerinde ve satın denge gibi yanlış veriler, gözlenmiştir, bunun sonucu olarak biz tamamlanmasına ilişkin bölümleri kapatmak zorunda kaldı ve çıkış anlamına gelir. Biz aktif olarak kasıtlı şımarık olduğu gibi, ne yazık ki mümkün değildi bozuk verileri geri çalışıyorum ve sunucuda depolanan tüm yedekleri. Tüm bu nedenlerle ışığında, biz ödemeleri etkinleştirmek ve sunucunun normal çalışmasını sağlamak edebilmek için hesabın durumuna neredeyse tüm verileri geçersiz zorunda kaldılar. Şu anda, biz onları, önceki verileri geri girişimi veriler geri yüklenebilir, biz hemen geri yükler devam edecek ve bütün hayvanlar tüm kullanıcılar ve araçlar hesabına iade edilecek.

Şu anda, tüm hayvanları ve farkında olmadan bu şartlar kurbanı haline gelmiştir tüm kullanıcıların tüm hesapları sıfırlanmış ve satın almalar için 5000 gümüş hesabı için küçük bir tazminat olarak onu askere.

başarılı veri kurtarma durumunda, üyelerin tüm başarılar, sıfırlandıktan sonra, yani sürece veri kurtarma olmadığı için, verilerin restore edilecek olursa bir şey kaybetmezsiniz, oyun ve hesabınızı büyümeye devam edebilir, aynı parametrelerle özetlenecektir.

Sevgili kullanıcılar , hesapta hayvanları vardı konusunda iyileşme ve bilgilerin zamanlaması hakkında bilgilerle ilgili teknik destek sorunları kaplamak yerine lütfen, biz bile şu anda bu bilgileri doğrulamak için hiçbir yolu yoktur olduğu sürece, her şeyi geri eşit edemiyoruz Eğer ekran görüntüleri ile bize sunarsanız.

Proje sen neden olduğu aksaklıklar için özür diler. Biz en kısa sürede durumu düzeltmek için çalışacağız.

Hoth'un kurtarma ve sonuçları ile ilgili bilgiler bizim haber yayınlayacak!
[/spoiler]

kebasefa

lebowskia

iyi gidiyordu ya şimdi veriler kurtulamazsa gidecek mi her şey?

muratica

Ödeme bolumunde, bayağı yüksek ödemeler var. Acaba yeni yatırım yapanlar mı; yoksa eski hesabına kavusanlar mı?