Kolxoz.net - (SCAM)

Başlatan muratica, 09 Şubat 2017, 23:11:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lebowskia

bu arada şuan hediye bölümünde verdiği bağlantıyı VK da paylaşınca 250 sikke hediye ediyor, bunu 24 saatte bir kez yapabiliyoruz. yani her gün alabiliyoruz.

karagemi

Şimdilik Fena Gitmiyor Site. Patlamazsa Güzel Olur. Forumda Yeniyim. Bu Rus Benzeri Site Olan Super-Birds İle İlgili Sıkıntım Var. Günlük 30 Rüble Civarı Kazancım Var. Fakat Cash Points Yüzünden Çekemiyorum. Bu Konuda Bana Bilgi Olarak Yardımcı Olacak Kimse Varmı Acaba..?

karagemi

Bu Sitede Her Gün 200 Ruble Çekecek Kadar Birikiyor. Fakat Cash Points Yüzünden Parayı Çekemiyorum. Bu Sitede Oyun Oynamayı Düşünenlere Ruble Yardımı Yapabilirim. 10 12 Arası Yatırım Yapabilecek Arkadaşa İhtiyacım Var. Cash Points İçin Ödediğim Rubleleri Arkadaşlarıma Versem Daha faydalı Olur Diye Düşündüm. İgilenen Olurssa Konuşmak İsterim..

breakheart

bend eüyelik düşünüyordum. cp sıkıntısı varsa salla gitsin. site bu zamana kadar zaten açık kalmasıda ilgimç belkide ödemior

bahtiyar66

ben bu siteyi önermiyorum puanlama olayı var para yatırmadığın sürece para çekemiyorsun

breakheart

Alıntı yapılan: bahtiyar66 - 02 Nisan 2018, 15:40:38
ben bu siteyi önermiyorum puanlama olayı var para yatırmadığın sürece para çekemiyorsun

100 ruble yatırıp 50 ruble çekmenin mantığı yok zaten :)

kazims

Alıntı yapılan: bahtiyar66 - 02 Nisan 2018, 15:40:38

@lebowskia konuyu bırakmış ilgilenmemişsiniz

yatırım yapmadan çekim olmuyorsa konu taşınacak

ilgilenmiyorsanız konu devir edilecek

lebowskia

Alıntı yapılan: kazims - 03 Nisan 2018, 22:00:27
@lebowskia konuyu bırakmış ilgilenmemişsiniz

yatırım yapmadan çekim olmuyorsa konu taşınacak

ilgilenmiyorsanız konu devir edilecek
evet site ödeme yapıyor ama cashpoint var ben ne zamandır siteyle ilgilenmiyorum devir edebilirsiniz

robinho

selam sıteye para yatırmadan cekebılıyor muyuz

serdarerol

Alıntı yapılan: robinho - 03 Şubat 2019, 15:47:00
selam sıteye para yatırmadan cekebılıyor muyuz

siteye minimum 10 ruble yatırım yapmadan çekim yapamıyorsunuz  ayrıca ödeme puanı mevcut ödeme puanı almak için sörf bölümünde site gezebilirsiniz.Ödeme puanını kaldırmak için siteye 1000 ruble yatırım yapmanız gerekiyor.