Wacomark (SCAM)

Başlatan Maverickk, 19 Haziran 2012, 02:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

Alıntı yapılan: Maverickk - 19 Haziran 2012, 16:38:23
Alıntı yapılan: yorkashton - 19 Haziran 2012, 16:37:14
refinle üye oldum 200 doları stp ile atıyom bu siteye. eğer onay veriyosan araştırmışsın. bir ödeme almanı beklicem  ama sabredemiyom :) sürekli günde 10 dolar kar getircek 200 dolar atarsam hergün 10 dolar deposit yapıp 10 dolar çekerek döngü... 1-2 ay gitse bile yeter.

Hocam PM dende dedim sermayen 200 dolar ise paranı böl.Şu aralar bu şekilde faiz veren siteler revaçta.En azından kapansa bile hepsini kaybetmemiş olursun...
:y :y

medleyman55

Bende sabah MNO' da gördüm. 150 yatırdım.  Evet Maverickk Fx7den yavaş yavaş yeni sitelere dönmek lazım artık. inş en az fx7 kadar gider.

yorkashton

refinle üye oldum 200 doları stp ile atıyom bu siteye. eğer onay veriyosan araştırmışsın. bir ödeme almanı beklicem  ama sabredemiyom :) sürekli günde 10 dolar kar getircek 200 dolar atarsam hergün 10 dolar deposit yapıp 10 dolar çekerek döngü... 1-2 ay gitse bile yeter.

Hocam PM dende dedim sermayen 200 dolar ise paranı böl.Şu aralar bu şekilde faiz veren siteler revaçta.En azından kapansa bile hepsini kaybetmemiş olursun...

parayı bölersem hepsinde 2 ye katlar çekerim. ama geriye bişey kalmicak işte :)  benim anlattığımda 10 günde parayı çıkarcağıma 20 günde 200 doları çıkarırsam içerde 200 dolar deposit sürekli kalcağı için hergün 10 dolar deposit 10 dolar  çekim yaparak site sonuna kadar gitmek istiyom. fx7 kadar iyiyse hiç düşünmeden riske girerim 20 gün için :)

Maverickk

Alıntı yapılan: yorkashton - 19 Haziran 2012, 16:45:27

parayı bölersem hepsinde 2 ye katlar çekerim. ama geriye bişey kalmicak işte :)  benim anlattığımda 10 günde parayı çıkarcağıma 20 günde 200 doları çıkarırsam içerde 200 dolar deposit sürekli kalcağı için hergün 10 dolar deposit 10 dolar  çekim yaparak site sonuna kadar gitmek istiyom. fx7 kadar iyiyse hiç düşünmeden riske girerim 20 gün için :)

Daha ilk günündeki bir HYIP için yorum yapmak abes olur.Ben yine para bölme taraftarıyım her zaman:)

yorkashton

kusura bakmayın ama dayanamadım attım :)

Active Deposit:   $202.70

sitenin scripti bi kaç günde kapancak bişeye benzemiyo bence. çok yatırım alabilcek bi site 1 ayda kapanmaz. diyelim 1 ayda kapandı.  20 günde kar ediyom zaten.. riske girdim  kaybetcem paraya üzülmicem için :)

Maverickk

Alıntı yapılan: yorkashton - 19 Haziran 2012, 19:20:49
kusura bakmayın ama dayanamadım attım :)

Active Deposit:   $202.70

sitenin scripti bi kaç günde kapancak bişeye benzemiyo bence. çok yatırım alabilcek bi site 1 ayda kapanmaz. diyelim 1 ayda kapandı.  20 günde kar ediyom zaten.. riske girdim  kaybetcem paraya üzülmicem için :)

Valla beni dinlemedin umarım zarar etmezsin(etmeyiz).Piyasada fazlasıyla yeni açılan HYIP vardı oysaki.Neyse hayırlısı olsun.Ödeme kanıtı başlığını açmayı da sana bırakıyorum madem:)

yorkashton

ilk ödeme gelirse gerisinden korkum yok :) yarın  10 dolarını çekcem.. paylaşırım ödeme kanıtlarında:)

Maverickk

Alıntı yapılan: yorkashton - 19 Haziran 2012, 19:33:28
ilk ödeme gelirse gerisinden korkum yok :) yarın  10 dolarını çekcem.. paylaşırım ödeme kanıtlarında:)

HYIP lerde yapılan en büyük yanlış parayı içerde tutmak.Dediğim gibi yapılabilecek en düzgün hareket max 3 cycle gitmek.Site batana kadar gideceğim dersen mutlaka sonunda zarar etmiş olacaksın:)

yorkashton

evet site patlayınca içerdeki 200 dolar kalcak ama 1 ay patlamadıktan sonra zaten 300 dolar çekmiş olcam içerde kalan 200 doları umursamamam lazım. tabi bi yere kadar make depoist yapmak lazım..1-2 aydan sonrada deposit yapmak mantıksız..

piyanist

40 yatırmayı planlıyordum ki payza'dan kabul edemiyorlarmış şimdilik.Yarına kaldı hadi hayırlısı. :)