İlburbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ikarayel, 31 Mayıs 2011, 01:31:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ikarayel - 20 Haziran 2011, 09:57:01
valla dediğiniz siteyede upload ettim eğer hala kurbağa varsa  :'( :'( :'(

yok bu sefer bonus kurbağa yok inandık ödemelere.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolga4599

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikarayel - 20 Haziran 2011, 09:57:01
valla dediğiniz siteyede upload ettim eğer hala kurbağa varsa  :'( :'( :'(
Yok ben de yenisini görmüştüm zaten. İyi olmuş tinypic en güzeli bence :)
Daha öncekileri görünce dayanamadım :D

thewalkingdead

ikarayel site şu an ne durumda dostum ödeme yapılıyor mu?

burakisik82

dostum ben ikarayelin refiyim o su an tatilde ama :)) cevap veremez
bu arada o da bende fırsat kolluyorduk uye olmak ıcın habıre ındırım yapıyor sıte uyelıkte
sanırım sole bır yol ızlıyor site, gunluk odemelerıne gore kampanya yapıyor cunku ınstant gercekten odemeler, anında hesabına gecıyor bunu saglamak ıcın sanırım devamlı kampanya
bu arada ultımate aylık 75 $ normalde, ben 45 $ a gorunce hemen aldım zaten hesabımde bıraz para da vardı
15 dolara 15 ref aldım ama 5 gunde ıkısı tıkladı, o da bır gun,  hesap et recycle yapayım desen oda paralı 0,5 dolar
neyse ama ref tıkı 0,03 gıbı ınanılmaz bir rakam, bende bunu gorunce 20 tane ptsu reklamı verdım
admın dırek reflerımı caldı 20 tanesı olması gerekırdı, hanı bır kac tanesı sahtekar olsa en az 10-15 tanesı kayıt olmalıydı .ama hesabımda 6 tane vardı meger admın benım dırek reflerı baskalarına eklemıs onun yuzunden butun ptsu reklamına katılanlarla papaz oldum
ama 3 gunde 15 dolar yaptım :))  neyse sonra admıne yazdım  benım refler nerede dıye ayak yaptı salaga yattı
sonra bektı ben ıflahını kurutacam sıtenın :) dırek reflerle max dırek ref sayısı 0 oldu. ıyı mı dırek ref kabul etmıyor su an
ustune gunluk 0,035 * 30 reklam =1,05 kazanıyordum sımdı 0,35*20=0,7$ a dustu
reflere 25 reklam cıkıyordu standart olsa bıle ama sımdı 10 taneye ındı
anlayacagı admının oyun alanı gıbı bısey bu sıte
bence yatırım yapmayın sakat bır sıte

thewalkingdead

Çok teşekkür ederim bilgiler için. 12 dolara ultimate veriyordu iyi ki almamışım. Sağol tekrardan...

mutsuzsun

peki bu ne anlama geliyor açıklayacak birisi varmı acaba bana

bilge8408

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 03 Ağustos 2011, 12:27:45
peki bu ne anlama geliyor açıklayacak birisi varmı acaba bana

Bu, site patlamış demek oluyor. Minimum odeme 1 dolarken 2 kusur dolar odemeye daha fazlasını fee olarak isteyip odemeyi reddetmesinin mantikli bir aciklamasi olamaz. Belki bir ihtimal sistemde olusan bir bug veya hata vs. olabilir. Ekran goruntusunu ticket olarak atsaniz yeter. Tabi cevap verirlerse....