Şu an hangi kitabı okuyorsunuz ?

Başlatan strenergy, 17 Şubat 2017, 14:39:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leviathan

Barbarosa

jacob de zoet in bin sonbaharı  -   david mitchell

kitabına bu akşam başlıyorum.

bu da buraya notum olsun :)

John Locke

cocoextra

Kitap Adı : Doktor uyku

Yazarı :Stephen King

Konusu : [spoiler]King'in, tüm zamanların en çok beğenilen eseri Medyum'un (The Shining) unutulmaz karakterlerinden Danny (Dan) Torrance, "Doktor Uyku" olarak karşınızda.

Çocukluğunda bir kışını geçirdiği Overlook Oteli'nin "sakinlerinden" bir türlü kurtulamayan Dan, yıllarca bir şehirden diğerine sürüklenirken, sonunda ufak bir New Hampshire kasabasına yerleşir, bir bakımevinde işe girip, kalan "ışıltısını" ölmekte olan insanları rahat ettirmekte kullanır. Orada Dan'e "Doktor Uyku" adını verirler.

Dan, o güne dek görmediği kadar parlak bir ışıltıya sahip olan küçük bir kızla, Abra Stone'la tanıştığında geçmişiyle barışır ve Abra'nın hayatta kalabilmesi için iblislerle zorlu bir mücadeleye girişir.

[/spoiler]

Kitap Görseli :

cocoextra

Kitap Adı : Teftiş

Yazarı :Josh Malerman

Konusu : [spoiler]J, dünyanın geri kalanından soyutlanmış, ormanın derinliklerinde bir okula gidiyordu.

Okulun toplam yirmi altı öğrencisinden biriydi. Bu okulun tüm öğrencileri oğlan çocuklarından oluşuyordu ve okulun gizemli kurucusunu baba olarak biliyorlardı. Sanat, bilim ve atletizmin yanı sıra hayatlarının tümünü kaplayan ve bildikleri tek gerçeklik olan okulla ilgili eğitim alıyorlardı.

Fakat J, babanın bilinmesini istemediği başka gerçekler olduğundan şüphelenmeye ve bunlarla ilgili sorular sormaya başlamıştı. Bu yerin gerçek amacı neydi? Öğrenciler neden buradan ayrılamıyordu? Babaları onlardan ne tür sırlar saklıyordu?

Bu sırada, ormanın diğer tarafında, tıpkı J'ninki gibi bir okulda, K adındaki bir kız da benzer soruları sormaya başlamıştı. J, hayatında daha önce hiç kız görmemişti. K, hayatında daha önce hiç oğlan görmemişti. İkisi de bu tuhaf okullardaki sırları araştırırken çok daha gizemli bir şey keşfedeceklerdi: Birbirlerini.

[/spoiler]

Kitap Görseli :

Sayper

grk99

KİTAPYURDU PLATİN ÜYELİĞİMİ İSTEYEN ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ KULLANABİLİR. MESAJ ATIN

cocoextra

Kitap Adı : Şeffaf

Yazarı :Stephen King

Konusu : [spoiler]Dün gece geç vakit ve önceki gece, Kapıya Vuran Tommy'ler, Kapıya Vuran Tommy'ler kapıya vurdular...
Her şey tanıdık görünse de artık hiçbir şey aynı değildi.
Bir yaz günü ormanda gezinen Bobbi Anderson daha önce defalarca geçtiği yerde bir şeye takılır. Onun ve tüm kasabanın kaderini değiştirecek bir şeye...
O sırada çok uzaklarda olan Jim Gardener (şair, alkolik ve intihara meyilli) arkadaşı Bobbi'nin sesini (kendi zihninde) duyup geri döndüğünde "değişen" ve "gelişen" bir kasabayla karşılaşır.
Belki bin yıldır toprağın altında gömülü kalmış bu gizemli, metal cisim kasabadaki herkesin bedenini... aklını ve... ruhunu tek tek ele geçirmektedir.

[/spoiler]

Kitap Görseli :

strenergy

@cocoextra Şeffaf demeyecektin  *)

Ne ara aldın arkadaş, sen git Fitzek filan okusana. Benim okumadığım King kitaplarını okuyup bana da masraf çıkartıyorsun.  (zopa)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

cocoextra

Alıntı yapılan: strenergy - 09 Aralık 2019, 23:56:13
@cocoextra Şeffaf demeyecektin  *)

Ne ara aldın arkadaş, sen git Fitzek filan okusana. Benim okumadığım King kitaplarını okuyup bana da masraf çıkartıyorsun.  (zopa)

Hep sen sardın bu işleri başıma  (zopa)

Otuzumdan sonra kitap okumaya başladım , yetmedi şimdi yazarları seriye bağlıyorum. (sadece okurken geriltenleri :) )

Eskiden tesbih parfüm idare ediyordum şimdi birde kitap çıktı  :m