Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 15:43:16
Başlangıç depo kapasitesi 250'den 1000'e yükseltilmiştir.

Eski kayıt olan oyuncularımız +3 depo seviye hediye olarak yükseltilmiştir.

Bu çok güzel oldu ya girip girip duruyodum :)

adeadpoem

SerdarTR

Oyun içi TL'den Gümüşe çeviri işlemi olacak mı acaba?

Ele7en

Düşük yatırımcılar için hiç cazip bir site olmamış 75 lira yatırdıgımız vakit her saat başı girip KT satmak zorunda kalıyoruz depoyu yükseltmek icin ve yeni baslayan icin buda zor gece bile her saat girip satmak zorundayız kaç gün boyunca, ayrıca premium alsak bile bir anda depomuzuda yüksektemiyoruz. Şuam için yatırım yapmak mantıklı degil bu siteye

glas95

Alıntı yapılan: Ele7en - 18 Şubat 2017, 18:40:19
Düşük yatırımcılar için hiç cazip bir site olmamış 75 lira yatırdıgımız vakit her saat başı girip KT satmak zorunda kalıyoruz depoyu yükseltmek icin ve yeni baslayan icin buda zor gece bile her saat girip satmak zorundayız kaç gün boyunca, ayrıca premium alsak bile bir anda depomuzuda yüksektemiyoruz. Şuam için yatırım yapmak mantıklı degil bu siteye

Tamda hesabını yapıyodum aynen dediğin gibi.
120.000 gümüşlük olan vampirden aşağısını almak çok çok mantıksız. Kesinlikle düzenlenmeli bazı şeyler.

Ele7en

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 18:42:14
Tamda hesabını yapıyodum aynen dediğin gibi.
120.000 gümüşlük olan vampirden aşağısını almak çok çok mantıksız. Kesinlikle düzenlenmeli bazı şeyler.

Aynen öyle hesapladım excelde gercekten cok ugrastıran bir sistem var. 2-3 ay çalışılıp açılmış denilen sitede düşük vampirleri hesaplamadık biz hep yüksek vampirleri hesapladık demeleri bile güvensizlik sebebi :n

glas95

konu ile alakasız mesaj yazmayınız.

konusu var ise oraya mesajı yazınız

@kazims

VampirSehri

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 18:55:52

Oynayıp oynamamak tabiki sizin kararınız ancak başka bir sitenin burada reklamını yapmak hiç etik değil

SerdarTR

Yatırım yapıldığı takdirde çok karlı bir sisteme benziyor, olumsuz yorumlarda bulunmayalım arkadaşlar. Ben yatırım yaptım gayet iyi kazancı var. Tavsiye ederim.

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 19:10:13
Oynayıp oynamamak tabiki sizin kararınız ancak başka bir sitenin burada reklamını yapmak hiç etik değil

Amacımın reklam olmadığını sizde iyi biliyorsunuz.
Sistemi ölçtüm biçtim TL getirisi iyi ondan yana bir sıkıntım yok ama gerek depo yükselt fiyatı gerekse kan satışının düşüklüğü canımı sıkıyor. Gelişim gerçekten zor. 20 TL yatırırsam 1 ay sonra aldığım vampirler + 1. ve 2. vampirle birlikte 4 bin gümüş gibi bir miktar elde edebiliyorum. Gelişim çok zor.
Ben yinede yatırım yapıcam sistem özgün ve yeni olduğu için. Siz bu dediklerimi eleştiri olarak algılayın altında başka bişey aramayın ve ortak bi noktada yükseltmeye çalışın en azından şu anki üretimi %15 civarında arttırmak bence sizin içinde bizim içinde uygun.