Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CrueLEnd

Site sahibi hocam pek anlayamadım ben sistemi. Devir daim falan demişsin. Yani şöyle net bi kazanç tablosu çıkarsan fena olmaz. Şu kadar yatırıma şu kadar kazanç falan. Bir de depo işini kaldırsan fena olmaz. Diyelim biz depoya ekstra 100 lira mı verdik. Sen o 100 lirayı bize verdirme. 100 liralık kazancı düşür. Aynı mantık olsun milletin boşuna vakti gitmesin. Sen yine aynı miktarda kazandır

mrc_ozclk

Merhaba hocam depo olmadan da uzun süre ayakta duran sistemler mevcut size önerim depoyu kaldırmanız çünkü depo olduğu için zaten oyuna ne kadar kullanıcı gelecekse de yarısı depo olduğu için oyunu terkedecektir.Depoyu kaldırıp ve kâr oranları azaltılırsa sistem daha iyi bir hal alacak ve daha çok üyeniz olacaktır.Kur sistemi getirilebilir.Üretim sınırı koyulabilir.Tabii siz bilirsiniz.

VampirSehri

Alıntı yapılan: bandanar - 18 Şubat 2017, 23:24:47
Depo seviyesi kt başlangıç için 1000 mi? Bana biraz düşük geldi.Diğer fiyatlandırmalar iyi bence hatta sitenin bekası için belki daha da site lehine düzeltilebilir ama depo limiti dediğim gibi 1000 ise bence az olmuş.

Başlangıç 1000 ve artırılabilir. Hatta ilk 250 olarka düşünmüştük sonradan 1000'e yükselttik

Alıntı yapılan: Alperen123 - 19 Şubat 2017, 00:12:49
Arkadaşlar yorumları okuyordum fakat bazı kişiler ortaya bir laf atıyor, yok bu bile güvensizlik sebebi şu bile güvensizlik sebebi diye. Madem kazanç oranı hoşuna gitmedi oynama kardeşim. Sizin burda yazdığınız bir olumsuz yorum bile onlarca yüzlerce kişinin o yorumu görüp aklını karıştırmaktan başka birsey değil. Adam belki 10 lira belki 1000 lira yatırım yapacak ama bakıyor ki olumsuz yorum var vazgeçiyor. Site sahibi kim bilmiyorum tanımıyorum ama sonuçta bu adamlar bi emek vermiş bi işe girmişler onun hakkına giriliyor. Bu tür sitelere ne kadar yatırım yapılırsa kasaya ne kadar para girerse o kadar çok kazanırsınız. Hem siteyi kötülemeye çalışarak veya olumsuz yorumu yaparsanız hem site kazanamaz hemde üyeleri kazanamaz. Dediğim gibi beni yanlış anlamayın ama madem güvenmiyorsun oynama kardeşim. Belki kötü niyetle demiyorsun ama senin attığın bir olumsuz yorum bile sitenin gelişmesini engeller. Hatasız insan olmaz, herkes hata yapar, bazı şeyler gözden kaçabilir. Site henüz yeni, illa ki ufak tefek eksiklikler olabilir. Biraz uzun bir yazı oldu ama umarım demek istediğimi anlamışınızdır

Yorumunuz için teşekkür ederim. Durumumuzu özetlemişsiniz :)

Alıntı yapılan: brknesn - 19 Şubat 2017, 00:50:55
Kesinlikle haklisiniz. Suan hali hazirda sitelerin cogu bir ton seyi yuksek vaadediyor da ne oluyor? Hem isteyeceksiniz guzel bir sistem olsun + depo vs olmasin biz ayda bir ugrariz toplar cikariz+ depo olsun ama cok dusuk .. Kusura bakmayin da cok sey istiyosunuz. Bu guvensizlik sebebi degil aksine daha guvenilir bir sistem. En azindan diyebiliriz ki adamlar para kazaniyor kapanmaz. Ayrica diger depo olmayan siteler emek falan sarfedilmeden, bir domain hostin alinip warez bulunup acilmis siteler onlarin derdi bir an once gelsin para kacalim gidelim. Ama buraya baktiginizda gercekten emek sarfedilmis ki sarfedilmeye devam edecegine inaniyorum. Bu kadar yapmis kisiler kolay kolay vazgecmezler. En yakin zaman da guzel bir yatirim yapmayi dusunuyorum. Sistemle de oldukca ilgiliyim her gelismeyi de takibe devam edicem.

@VampirSehri hocam size de diyebilecegim her yorumu elbet dikkate alacaksiniz ama bir iki kisi sunu kaldir bunu et sunu yap derse sakin yapmayin. Kendi hesaplarinizla bildiginizi yapin cunku bu dedigimi yapan birkac sistem biliyorum suan kapattilar kactilar cunku herkesin dedigini yaparken zarara girdiler.

Her oyuncuyu memnun etmek mümkün değil zaten malesef :)

Alıntı yapılan: emsah - 19 Şubat 2017, 11:59:56
Tasarım harika ve site ana sayfa hariç tamamen mobil uyumlu arkadaşlar o da yakında çözülecektir. Ben kaydoldum ve biraz göz attım kısaca bilgi veriym:

Vampirler kan torbası üretiyor. Torbaları satıp para ve gümüş kazanıyorsunuz. Vampirlerin gideri yok ve ölümsüzler.
Başlangıç olarak Jareth adında 1 adet en düşük seviye vampir ve 1000 depo limitiniz var. Standart üye olarak depo limitini maksimum 80000 e çıkarabiliyorsunız. Kapasite artırma veya yeni vampir alma gibi işlemleri yapmak için gümüş kullanıyorsunuz. Geliştirilebilir ki admine göre sadece torba satmadan ibaret olmayacakmış. On numara oyun olmuş umarım kalıcı olur.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kesinlikle oyunu vampir al - torba sat sisteminde bırakmayacağız. Ancak düşündüğümüz sistemler için aktiflik sayısının biraz artması gerekiyor onu bekliyoruz :)

Alıntı yapılan: CrueLEnd - 19 Şubat 2017, 12:56:08
Site sahibi hocam pek anlayamadım ben sistemi. Devir daim falan demişsin. Yani şöyle net bi kazanç tablosu çıkarsan fena olmaz. Şu kadar yatırıma şu kadar kazanç falan. Bir de depo işini kaldırsan fena olmaz. Diyelim biz depoya ekstra 100 lira mı verdik. Sen o 100 lirayı bize verdirme. 100 liralık kazancı düşür. Aynı mantık olsun milletin boşuna vakti gitmesin. Sen yine aynı miktarda kazandır

Kazanç tablosunu diğer yorumlarda arkadaşlar çıkarmışlar ancak bu net birşey değil. Sizin online olma süreniz gibi bazı etmenler var. Depo sistemini kaldırmayı düşünmüyoruz.

Alıntı yapılan: mrc_ozclk - 19 Şubat 2017, 13:22:53
Merhaba hocam depo olmadan da uzun süre ayakta duran sistemler mevcut size önerim depoyu kaldırmanız çünkü depo olduğu için zaten oyuna ne kadar kullanıcı gelecekse de yarısı depo olduğu için oyunu terkedecektir.Depoyu kaldırıp ve kâr oranları azaltılırsa sistem daha iyi bir hal alacak ve daha çok üyeniz olacaktır.Kur sistemi getirilebilir.Üretim sınırı koyulabilir.Tabii siz bilirsiniz.

Depoyu kaldırma gibi bir düşüncemiz yok malesef. Biz 3-5 ay değil yıllarca buralarda olmak istiyoruz. Bunun içinde depo şart malesef.

CrueLEnd

Depo şart değil işte hocam. Ben diyelim günde 16 saat bakabiliyorum depoya ve ayda 100 lira kazanıyorum. 24 saat bakabilsem 150 kazanacaktım. Siz depoyu kaldırıp 150 değil de 100 lira kazanacağımız şekilde kazancı ayarlarsanız mantık aynı olur

VampirSehri

Alıntı yapılan: CrueLEnd - 19 Şubat 2017, 14:02:58
Depo şart değil işte hocam. Ben diyelim günde 16 saat bakabiliyorum depoya ve ayda 100 lira kazanıyorum. 24 saat bakabilsem 150 kazanacaktım. Siz depoyu kaldırıp 150 değil de 100 lira kazanacağımız şekilde kazancı ayarlarsanız mantık aynı olur

Peki 1250TL yatırdınız vampirleri aldınız sistemi kapattınız. 2 ay sonra geldiğinizde devasa bir TL ve Gümüş birikecek. Onlarıda tekrar vampire çevirdiniz 6 ayda 1250TL koydunuz 5000TL 'ye yakın para aldınız.

eee sistem battı ?

Diyosanız ki depoyu kaldırın ödeme puanı koyun (kaldı ki öp sistemine karşıyız) o zaman olur. Hesabınızdaki 5000TL 'yi 1 sene çekemedikten sonra depo olsa ne olur olmasa ne olur :)

Ayrıca bu süre zarfında sitenin ek gelir sağladığı reklamlarıda görmediniz yine siteye bir faydanız olmadı.

Sadece sizin için konuşmuyorum yanlış anlamayın. Yapılabileceklerden bahsediyorum sadece :)

Depo olmayan bir sistem batmaya mahkumdur. Lütfen bunu aklınızdna çıkarmayın. Zaten oldukça iyi miktarlar kazanabilirsiniz. Herkesde artık akıllı cep telefonları var ve sitemiz mobil uyumlu. Yakında play store ve app store için mobil applarımızda gelecek bildirimleri alarak rahat rahat satabileceksiniz.

cellat067

en azından seviye atladığımızda 1 seviye depo sizden olsun veya 1000 gümüş miktarını düşürmeniz de yatırımları artırır

CrueLEnd

4 bin gümüşle 1000 depo biraz fazla olmuş sanki

SerdarTR

Nacizane fikrim seviye sistemi şimdilik boş durmasa en azından her seviyeye 250 veya 500 gümüş verilse nasıl olur acaba?

cellat067

Alıntı yapılan: SerdarTR - 19 Şubat 2017, 19:51:21
Nacizane fikrim seviye sistemi şimdilik boş durmasa en azından her seviyeye 250 veya 500 gümüş verilse nasıl olur acaba?

+1 +1 +1

VampirSehri

Alıntı yapılan: SerdarTR - 19 Şubat 2017, 19:51:21

Güzel fikir. Değerlendirip en kisa surede yayina alacagiz