Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miygov

Alıntı yapılan: SerdarTR - 23 Şubat 2017, 14:57:21
Evet ilk çekim işlemini bugün yaptım. Sorunsuz şekilde gönderildi. Yatırım yapmayan arkadaşlar bir kez daha düşünüp yatırım yapmalı diye düşünüyorum.

Hesap özetinden şöyle bir görüntü paylaşayım.

ne kadar yatırım yapmıştınız

SerdarTR

Alıntı yapılan: miygov - 23 Şubat 2017, 16:10:30
ne kadar yatırım yapmıştınız

Parça parça toplamda 600 TL yatırdım.

Şuan; Günlük gelir türk lirası: 4,76 TL

glas95

Alıntı yapılan: SerdarTR - 23 Şubat 2017, 17:09:26
Parça parça toplamda 600 TL yatırdım.

Şuan; Günlük gelir türk lirası: 4,76 TL

peki günlük kaç kazanıyorsunuz. sonuçta 4.76 depo limitine hiç ulaşmadığınızda olan rakam.

SerdarTR

Alıntı yapılan: glas95 - 23 Şubat 2017, 18:03:22
peki günlük kaç kazanıyorsunuz. sonuçta 4.76 depo limitine hiç ulaşmadığınızda olan rakam.

Günde 3 TL civarında rahat toplayabiliniyor.

Not: aynı zamanda kazanılan gümüşlerle yeni vampirler alıp daha da kazancı yükseltebiliriz.

Piranha

Acikcasi ben yatirim yapmak istiyorum. Fakat site icerisinde yapamiyorum bu sorun bir sekilde cozulmeli, EFT ile para cekme var ama ayni yontem ile para yatirma yok.

SerdarTR

Alıntı yapılan: Piranha - 23 Şubat 2017, 22:25:12
Acikcasi ben yatirim yapmak istiyorum. Fakat site icerisinde yapamiyorum bu sorun bir sekilde cozulmeli, EFT ile para cekme var ama ayni yontem ile para yatirma yok.

istgame üzerinden havale veya eft yaparak işlem yapabilirsiniz aslında.

Bu arada yeni gelecek güncellemeleri  sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

emronx92

Bende siteyi çok beğendim 1 gündür oynuyorum. Yarında ufak çaplı bir yatırım yapıp başlamayı düşünüyorum. Herşey özenle hazırlanmış. Siteye güvenim tam  :y

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 23 Şubat 2017, 22:25:12

Istgame'in hesaplarına istediğiniz zaman EFT yapabilirsiniz. Hiç merak etmeyin sonuna kadar güvenebilirsiniz :)

Alıntı yapılan: SerdarTR - 23 Şubat 2017, 22:36:20
istgame üzerinden havale veya eft yaparak işlem yapabilirsiniz aslında.

Bu arada yeni gelecek güncellemeleri  sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

Güncellemeler yolda efendim. Yakında güzel bir sistemimizi devreye sokuyoruz.

Alıntı yapılan: emronx92 - 23 Şubat 2017, 23:15:57
Bende siteyi çok beğendim 1 gündür oynuyorum. Yarında ufak çaplı bir yatırım yapıp başlamayı düşünüyorum. Herşey özenle hazırlanmış. Siteye güvenim tam  :y

Güveniniz için çok teşekkür ederim. Sizleri mahçup etmeyeceğiz :)

Piranha

"Bjorn" adli vampiri alirsam saatlik gelirim "12,000 KT" yapiyor.

Peki su an mevcut depom 10.000 de doluyor. Bu item i aldigimda ne ile karsilasiyorum ?. Ayiretten depomudami yukseltmem gerekiyor acaba.

glas95

Alıntı yapılan: Piranha - 24 Şubat 2017, 20:49:00
"Bjorn" adli vampiri alirsam saatlik gelirim "12,000 KT" yapiyor.

Peki su an mevcut depom 10.000 de doluyor. Bu item i aldigimda ne ile karsilasiyorum ?. Ayiretten depomudami yukseltmem gerekiyor acaba.
yaklaşık 45 dakika içinde toplaman lazım biriken kan torbalarını.

edit: depoyu arttırman şart değil ama arttırman seni biraz daha rahatlatır zırt pırt girmene gerek kalmaz.