Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Sorun düzeltildi :) Bildiriminiz için teşekkürler

SerdarTR

Papara cüzdan numaramızı nereye gireceğiz acaba para çekme bölümünde sadece  Çekmek istediğiniz tutar yazıyor? Cüzdanımızı girebileceğimiz bölge yok?

VampirSehri

Tekrar dener misiniz bir sorun kalmamış olması gerek

Piranha

Alıntı yapılan: VampirSehri - 16 Mart 2017, 15:27:07
v0.2.2 Değişiklikler
- Para çekme alternatiflerinden Havale/EFT kaldırılmıştır. Artık sadece Papara hesabınıza para çekebilirsiniz.

Bu uygulama tamamen yatirim yapmamis olanlarin para cekmesini onlemek amaciyla yapilmis, ve cok akillica.

(red) (red) (red)

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 16 Mart 2017, 20:09:54
Bu uygulama tamamen yatirim yapmamis olanlarin para cekmesini onlemek amaciyla yapilmis, ve cok akillica.

(red) (red) (red)

Hayır aslında öyle bir amacımız yok. Papara kurumsal üyeliğimiz halledildiği için artık ödemeleri api sayesinde hızlı bir şekilde yapabileceğiz. Diğer türlü ödemeler fazlalaştıkca aksıyordu ve havale/eft ile oldukça zaman harcıyorduk. Amaç tamamen bu :)

SerdarTR

Para çekmeyi denedim şimdi hata veriyor.

Hata
Ödeme methodunu seçmelisiniz

uyarısı geliyor, bilginize.

glas95

Alıntı yapılan: SerdarTR - 20 Mart 2017, 04:14:20
Para çekmeyi denedim şimdi hata veriyor.

Hata
Ödeme methodunu seçmelisiniz

uyarısı geliyor, bilginize.
Şimdi denedim sıkıntı yok.

Piranha

Rica etsem ana sayfadaki konunuzu guncellermisiniz.

Birde papara hesabi actim, size papara uzerinden para yollasam bana gumus gonderme imkaniniz varmi ?.

Edit : Papara ile satin alma aktif edilmis :) Gerek kalmadi.

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 20 Mart 2017, 22:31:50
Rica etsem ana sayfadaki konunuzu guncellermisiniz.

Birde papara hesabi actim, size papara uzerinden para yollasam bana gumus gonderme imkaniniz varmi ?.

Edit : Papara ile satin alma aktif edilmis :) Gerek kalmadi.

Güncellendi bildirim için teşekkürler. Papara ile 7/24 otomatik ödeme yapabilir hesabınıza gümüş alabilirsiniz :)

VampirSehri

v0.2.2.3 Değişiklikler;

- Google reCapctcha'da sürekli sorun yaşandığı için alternatif bir yöntem geliştirilene kadar kan bankasında KT satmak için güvenlik doğrulaması istemeyecektir.
- Acil durumlar için sayfanın üstünde çıkacak bir duyuru bölümü implemente edildi.