SurveyHead Ödemeleri

Başlatan arnutwowew, 23 Haziran 2012, 09:19:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

hayırlı olsun arnutwowew  :)

bu sitede atılmadan anketleri nasıl tamamlıyorsun helal olsun valla  ;)

forumda surveyhead bölümünde tamamladığın anketlerle ilgili bilgilerini bizimlede paylaşırsan sevinirim... (a) (k)

emirsener

hayırlı olsun ödemeleriniz

ikose

Alıntı yapılan: berengin - 18 Ağustos 2012, 10:02:10

arkadaşlar 25 dolarlık limitimi doldurdum ödeme istedim bana böyle bi cevap geldi doğru mu yapmışım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin foruma berengir  :)
görüntü ekleseydin daha fazla yardımcı olabileceğimi zannediyorum.
Ancak S.head de min ödeme 35usd ye çıktı diye biliyorum..

S.Head anket kazançlarını görüntülediğin Reward sayfasında
eğer 25usdlik bir satır ve başında    Redemption Request bu başlığı görüyorsan ve
Pending durumunda gözüküyorsa  olmuş demektir.. ve 18,9,2012 tarihinde en geç ödemen eline gelecektir..
Bol kazançlar..

regortaz

Alıntı yapılan: berengin - 18 Ağustos 2012, 10:02:10
arkadaşlar 25 dolarlık limitimi doldurdum ödeme istedim bana böyle bi cevap geldi doğru mu yapmışım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ödemeni "Rixty Online Entertainment Kartı" olarak almış görünüyorsun, yani para ödenmeyecek anladığım kadarıyla zaten orada gözüken PIN kodu $25'ın karşılığı olarak gönderilen şey, mesajını editleyip hemen o PIN'i oradan kaldırmanı tavsiye ederim umarım senden önce başkası kullanmamıştır  :S

ricci

28 günde gelen ödeme, gelsinde nasıl gelirse gelsin :)

tolgacan86

ricci

hakanatik01

Hayırlı olsun :y :y
ödeme almak bile büyük başarı bence anket sitelerinden atmasa beni ulaşıcazda atıp duruyor ufaktan başladık tekrar ankete sağlam tüyolar aldım bundan sonra gelsin paralar :g :g

ricci

evet ödeme almak bile büyük başarı gerçekten, anket ayda yılda bir çıkıyor onu denk getireceksin birde atılmadan tamamlarsan senden keyiflisi yok :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Kasım 2012, 04:31:05
Hayırlı olsun :y :y
ödeme almak bile büyük başarı bence anket sitelerinden atmasa beni ulaşıcazda atıp duruyor ufaktan başladık tekrar ankete sağlam tüyolar aldım bundan sonra gelsin paralar :g :g

bol şans ;)