FOREXSTYLE Yeni 20 Gün, Günlük %8 Kar (SCAM)

Başlatan safa09, 20 Şubat 2017, 22:43:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FranPiero

....................

arif231

Dün 100 USD yatırmıştım. Az öncede 8 USD çekim talimatı verdim. Bekliyoruz

safa09

@FranPiero Üyeliğiniz hayırlı olsun.. Evet site aktif ve ödemeleri sorunsuz yapıyor. Çekim talebinde bulunduğunuzda bekleme olmadan hesaba yatıyor.. Fakat unutmamak lazım ki hyip sitelerinin belli bir ömrü var ve nezaman kapanacağını bir tek siteyi kuran bilir. (bütün siteler için geçerli). Sitenin yeni olması avantaj sağlıyor ;) Ama yinede üzmeyecek rakamlarla yatırım yapmanızı tavsiye ederim.

safa09

Alıntı yapılan: arif231 - 22 Şubat 2017, 00:07:12
Dün 100 USD yatırmıştım. Az öncede 8 USD çekim talimatı verdim. Bekliyoruz

Hayırlı olsun yatırımınız.. Umarım kazancı bol olur ;) BTC ile mi yatırım yaptınız? Ödeme hesabınıza düşünce paylaşırsanız sevinirim.

FranPiero

@safa09 teşekkür ufak bi deneme yapacağım sizin de Yen'i refiniz hayırlı olsun :))

safa09

Alıntı yapılan: FranPiero - 22 Şubat 2017, 00:13:27
@safa09 teşekkür ufak bi deneme yapacağım sizin de Yen'i refiniz hayırlı olsun :))

Tesekkür ederim.. Hayırlı olsun sizede.. (hp) Umarım kazancınız bol olur..

safa09

Yeni ödeme kanıtı eklenmiştir. BTC ile yapılan çekim talebi 2 dakika içerisinde cüzdana düşüyor ;)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/forexstyle-odemeleri/new/#new

arif231

Arkadaşlar sitede Payeer hesap numaramı nasıl değiştirebilirim? Payeer Hesap numaram sitede yanlış görünüyor. Dolayısıyla dünden beri parayı çekemedim. Sondaki bir hanesi eksik olmuş. Ayarlar kısmına giriyorum ama maalesef değişmiyor.

safa09

Alıntı yapılan: arif231 - 22 Şubat 2017, 15:39:20
Arkadaşlar sitede Payeer hesap numaramı nasıl değiştirebilirim? Payeer Hesap numaram sitede yanlış görünüyor. Dolayısıyla dünden beri parayı çekemedim. Sondaki bir hanesi eksik olmuş. Ayarlar kısmına giriyorum ama maalesef değişmiyor.

Guvenlik için ödeme bilgilerini üyenin değiştirmesine izin vermiyorlar. Mail ile değişim talebinde bulunmanız lazım.