FOREXSTYLE Yeni 20 Gün, Günlük %8 Kar (SCAM)

Başlatan safa09, 20 Şubat 2017, 22:43:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safa09

(scm) (scm) (scm)

muhammetfx

site açıldığında belkide ilk yatırımı ben yaptım... :g...refinizden üye değilim...sistem çalışıyor...yatırımdan 24 saat sonra çekim yapıyorum 15 dk içinde yolluyor parayı...pendikten nefret eden biri olarak bu tarz siteleri seviyorum...ana parada içinde olunca iyi oluyor...15 kadar sitede yatırımım var şuan...günlük biriken parayla kafamın yattığı  yeni sitelere yatırım yapabiliyorum...tavsiye ederim...site çalışıyor... +1

safa09

Alıntı yapılan: muhammetfx - 21 Şubat 2017, 21:05:47
site açıldığında belkide ilk yatırımı ben yaptım... :g...refinizden üye değilim...sistem çalışıyor...yatırımdan 24 saat sonra çekim yapıyorum 15 dk içinde yolluyor parayı...pendikten nefret eden biri olarak bu tarz siteleri seviyorum...ana parada içinde olunca iyi oluyor...15 kadar sitede yatırımım var şuan...günlük biriken parayla kafamın yattığı  yeni sitelere yatırım yapabiliyorum...tavsiye ederim...site çalışıyor... +1

Yatiriminiz hayirli olsun. Umarim kari bol yatırım olur. Sitenin ödeme yapmasi konusunda hiç şüphem yok. Fakat blockchain deki dun ve bugün yasanan gecikmeler nedeniyle hala odeme kanıtı paylasamadim. Bir aksilik olmazsa bu aksam paylaşacağım. Almis olduğunuz ödemelerden bir kaçını paylasma imkaniniz varsa çok mutlu olurum. Isterseniz mail ile bana yollayin bende paylasabilirim..
Bol kazançlar   :)

veyselkeles

Hocam bol kazanclar bu siteyide beğendim 50$ yatırmak istiyorum nasıl memnunmusunuz

muhammetfx

Alıntı yapılan: safa09 - 21 Şubat 2017, 21:16:14
Yatiriminiz hayirli olsun. Umarim kari bol yatırım olur. Sitenin ödeme yapmasi konusunda hiç şüphem yok. Fakat blockchain deki dun ve bugün yasanan gecikmeler nedeniyle hala odeme kanıtı paylasamadim. Bir aksilik olmazsa bu aksam paylaşacağım. Almis olduğunuz ödemelerden bir kaçını paylasma imkaniniz varsa çok mutlu olurum. Isterseniz mail ile bana yollayin bende paylasabilirim..
Bol kazançlar   :)

temenniniz için teşekkür ederim...mailinize ödeme kanıtı yolladım...yayınlayabilirsiniz...

safa09

@muhammetfx  Çok teşekkür ederim. Mailinizi aldım şimdi. Hemen düzenleyip paylaşacağım.
@veyselkeles , @Sp33d45 Blockchainde yaşadığım sorundan dolayı ödeme kanıtı ekleyememiştim. Gönderimlerim ve çekimlerim bir türlü onaylanmıyordu blockchain de bu nedenle Muhammet Beyin ödeme kanıtları ve kendi yatırımımın görselini kanıtlara ekliyorum şimdi.

Sitenin yeni olması ve LTD olarak kayıtlı olması avantaj. Monitörlerde de ödeme yaptığı gözükmekte..

safa09

($$) Ödeme Kanıtı ve yatırım bilgilerim paylaşılmıştır.
Muhammet Beye ödeme bilgisini paylaştığı için çok teşekkür ederim..

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/forexstyle-odemeleri/new/#new

karacanvet

hafta sonu dahil mi ben de yatırım yapmayı düsünüyorum

safa09

Alıntı yapılan: karacanvet - 21 Şubat 2017, 23:46:25
hafta sonu dahil mi ben de yatırım yapmayı düsünüyorum

Evet hafta sonları da dahil 20 gün boyunca kar veriyor. Karımız ve ana paramız beraber ödeniyor. Günlük %8 den 20 gün sonunda %160 almış oluyoruz..  ;)