Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Faucetman

ben de de devamli reflesh veriyo yokmu bunun caresi

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Faucetman - 18 Ağustos 2017, 10:38:30
ben de de devamli reflesh veriyo yokmu bunun caresi

Bendede veriyo şuan geliştirmeciler çoğunlukla walletla uğraşıyor xrb nin bittrex exchange sitesine eklenmesini istemişler bittrexde bazı önemli isteklerde bulunmuş onları walleta ekliyolar test falan ediyolar wallet bitince fauceti hallederler heralde

Faucetman

mobilden girince bi sikinti olmuyor ama

tuhaf

yenileme sorununu çözdüm arkadaşlar sayfayı yenilediği esnada aşağıda Troubles? Need more info? Read the faucet wiki. yazıyor reada tıklayın sonra geri gelin düzeliyor

şuan ki değerler nedir biri anlatabilir mi arkadaş bi çözemedim gitti hemen unutuyorum :)

düzenleme ;

şimdi reward yazan yer claim başına verilen xrb miktarı ,  Threshold yazan da ödeme alabilmek için gerekli eşik oluyor anladığım kadarıyla. yani 8856 çözüm yapalım ki ilk 200e girip ödülümüzü alalım ?

1 claimin ödülü şuan 0.009069 xrb , 8856 çözümde xrblerimizi gönderiyor.  0.009069 i  8856 ile çarptığımda alacağım toplam xrb miktarını buluyorum dimi doğrumu anlamışım

bu şuan 35-40 tl arası birşey yapıyor diye hesapladım

Faucetman

Alıntı yapılan: tuhaf - 20 Ağustos 2017, 17:14:56
yenileme sorununu çözdüm arkadaşlar sayfayı yenilediği esnada aşağıda Troubles? Need more info? Read the faucet wiki. yazıyor reada tıklayın sonra geri gelin düzeliyor

şuan ki değerler nedir biri anlatabilir mi arkadaş bi çözemedim gitti hemen unutuyorum :)

düzenleme ;

şimdi reward yazan yer claim başına verilen xrb miktarı ,  Threshold yazan da ödeme alabilmek için gerekli eşik oluyor anladığım kadarıyla. yani 8856 çözüm yapalım ki ilk 200e girip ödülümüzü alalım ?

1 claimin ödülü şuan 0.009069 xrb , 8856 çözümde xrblerimizi gönderiyor.  0.009069 i  8856 ile çarptığımda alacağım toplam xrb miktarını buluyorum dimi doğrumu anlamışım

Simdide 6-10 claimde bir yenileniyor

Ozkan1151

Alıntı yapılan: tuhaf - 20 Ağustos 2017, 17:14:56

düzenleme ;

kullanacağın exchange sitesinin fee lerini saymazsak evet 42 tl ediyor.

kazims

@Ozkan1151  konuyu açan kişi nisan ayından bu yana konu ile ilgilenmediği için diğer arkadaşımız konuda aktifliğinden dolayı konu yönetimce devir edilmiştir.

setek

Refresh sorunu nasıl çözülür?
Arkadaşlar size kesin bir çözüm vereyim. Siteye girdiğiniz zaman sağ altta Got İt yazan bir buton var. O sarı butona basıyorsunuz ve bekliyorsunuz (5-6sn) sorun çözülüyor.
Raiblocks cookiesleri almak istiyor ve alması için sağ alttaki got it butonuna basmanız gerekiyor. Yoksa bot ihtimali var. O yüzden böyle bir önlem almışlar.
Not: Got ite basınca bi kez yada iki kez daha refreshler sonra bidaha refreshlemez.

Fatih25

Bitgrail sitesi hesabı engellemiş!!

Mail lere de cevab vermiyor, içerde 200 bin den fazla mrai var , giriş yapmak istediğimde erişiminiz engellendi diyor kafayı yiyeceğim 5 saattir  (sinir) (sinir)

[spoiler][/spoiler]

payners

Alıntı yapılan: Fatih25 - 21 Ağustos 2017, 02:28:21
Bitgrail sitesi hesabı engellemiş!!

Mail lere de cevab vermiyor, içerde 200 bin den fazla mrai var , giriş yapmak istediğimde erişiminiz engellendi diyor kafayı yiyeceğim 5 saattir  (sinir) (sinir)

[spoiler][/spoiler]

geçmiş olsun hocam bitcointalka konu açın ordakilere falan sorun. Orda en az 100k para var çökmeye mi çalışıyorlar.