Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HexosTR

Bu sistemle ilgili çok fazla şey bilmiyorum. Şuan girdiğimiz catpchalar sayılıyormu? Çünkü CURRENT PAYLIST IS LOCKED. yazıyor ve girdiğimiz sayı gözükmüyor.

payners

Alıntı yapılan: HexosTR - 31 Ağustos 2017, 17:46:47
Bu sistemle ilgili çok fazla şey bilmiyorum. Şuan girdiğimiz catpchalar sayılıyormu? Çünkü CURRENT PAYLIST IS LOCKED. yazıyor ve girdiğimiz sayı gözükmüyor.
arkada sayılıyor o siz çözmeye devam edin ama ne kadar olduğunu göremiyoruz. siz 5-6 bin yapın alt sınıra ulaşınca ödemeniz gelir

HexosTR

Alıntı yapılan: payners - 31 Ağustos 2017, 18:08:07
arkada sayılıyor o siz çözmeye devam edin ama ne kadar olduğunu göremiyoruz. siz 5-6 bin yapın alt sınıra ulaşınca ödemeniz gelir
Teşekkürler.  :D

inparaka

Alıntı yapılan: payners - 31 Ağustos 2017, 18:08:07

Merhaba, tahmini olarak 5 bin tane yapınca ne kadar kazanç elde ediliyor?

payners

Alıntı yapılan: inparaka - 31 Ağustos 2017, 19:11:51
Merhaba, tahmini olarak 5 bin tane yapınca ne kadar kazanç elde ediliyor?
uzun zamandır yapmıyorum ben ama 80 xrb verirse güncel kurla  45-50 lira falan yapıyor btc 16200 lira olmuş :D

mertreizyt

...

strenergy

@mertreizyt zaten bir satış konunuz var. Dün farklı bir alanda onay bekleyen aynı içeriğe sahip konunuz kaldırıldı. Aynı durumu defalarca tekrar ettiğinizden %10 sistem uyarısı aldınız.

Tekrarı durumunda süreli banlanacaksınız  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

brkdmn

Benim şuan eski wallet 7.8.3 var yeni wallet ile yenilemem gerekiyormu gerekiyorsa şuanki cüzdanımı oraya nasıl aktarıcam seed key tam olarak nerde

Fatih25

Alıntı yapılan: brkdmn - 01 Eylül 2017, 02:09:38
Benim şuan eski wallet 7.8.3 var yeni wallet ile yenilemem gerekiyormu gerekiyorsa şuanki cüzdanımı oraya nasıl aktarıcam seed key tam olarak nerde

Aktarmana felan gerek yok, yeni surumu indir kur otomatik oraya aktarilmis olacak , sonra eski surumu silebilirsin. Yeni surum daha stabil daha iyi suan

brkdmn

Alıntı yapılan: Fatih25 - 01 Eylül 2017, 02:15:30
Aktarmana felan gerek yok, yeni surumu indir kur otomatik oraya aktarilmis olacak , sonra eski surumu silebilirsin. Yeni surum daha stabil daha iyi suan
Yeniyi indirdim açmaya çalıştığımda Eror Deserializing Config diyor  ???

Edit: Araştırdım nette biraz bi arkadaş bu yöntemi önermiş işe yaradı ihtiyacı olan olursa diye yazıyorum  close wallet and rename config.json in %LOCALAPPDATA%\RaiBlocks to config_old.json