Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LeftSpace

Hocam sticker falan ne :D acıklasanız bıraz daha .d
Facebookta grup vardı 5k üyeli odamı sahte acep .d

DaNGeRuX

site şuanlık ulaşılabilir ama havuz bakımda galiba ne kadar  sürer bu bakım işi ben yeni üye oldum bu siteye de inşallah ben oldum diye kapatmazlar :D

LeftSpace

Alıntı yapılan: DaNGeRuX - 08 Eylül 2017, 10:56:29
site şuanlık ulaşılabilir ama havuz bakımda galiba ne kadar  sürer bu bakım işi ben yeni üye oldum bu siteye de inşallah ben oldum diye kapatmazlar :D

Tebrikler . Nasıl üye oldunuz ben 2 aydır kullanıyorum .d hic kayıt olmadım xD

Zaten hergün 2 saat acılıyor site genelde hep bakım onun dışında .d

Ozkan1151

Alıntı yapılan: DaNGeRuX - 08 Eylül 2017, 10:56:29

Sanırım 4- deki alternatif sitelerden birine kayıt olduğunuz raiblocks fauceti bakımda olduğu için havuzlarda bakımda duruyor

Xibalba

Bezdim artık şu siteden :) açılsa da şu ödememi alsam buna daha da bulaşacağımı sanmıyorum. iyice saçmalamaya başladılar çünkü. Bir şey bu kadar goncuklanmaz ki arkadaş  :m

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Xibalba - 08 Eylül 2017, 12:49:58
Bezdim artık şu siteden :) açılsa da şu ödememi alsam buna daha da bulaşacağımı sanmıyorum. iyice saçmalamaya başladılar çünkü. Bir şey bu kadar goncuklanmaz ki arkadaş  :m

adamlar bıraksalar threshold 15000 i geçecek o zamanda thresholda çağre bulun diye laf ederiz  :m

Xibalba

Ya gerçekten 10.000 treshold nedir? Şaka gibi.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Xibalba - 08 Eylül 2017, 13:19:28
Ya gerçekten 10.000 treshold nedir? Şaka gibi.

:m :m :m botlar döktürüyo ben dedim biz ödeme alana kadar 12 bini geçer dedim neyseki sese değiştirdiler şimdi sesde threshold 3000 lere düşecek bu seferde sesden şikayetçi olcaz yapacak birşey yok elbet sistemin sorunu olcak eğer kolay yapılırsa bot çıkar ödeme alamayız zor olursa yapamıyoruz diye laf ederiz  :g

LeftSpace

Hocam 3000 e gelmez şöyle bişe var

Günde en fazla 2 saat acık kalabılıyor site :d buda demektirki 2 saatte en fazla 500 düşse 1 haftada bile orayada kadar gelemez .d

Ozkan1151

Alıntı yapılan: LeftSpace - 08 Eylül 2017, 13:39:29
Hocam 3000 e gelmez şöyle bişe var

Günde en fazla 2 saat acık kalabılıyor site :d buda demektirki 2 saatte en fazla 500 düşse 1 haftada bile orayada kadar gelemez .d

yeni başladığınızdan öyle sanıyosunuz bu aralar sıkıntı çıkmaya başladı ykaında düzelince 7/24 açık kalır