Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kurtulus145

Alıntı yapılan: Faucetman - 11 Eylül 2017, 03:09:21
Bide hocam .farklı kullanıcılar aynı faucethub adresine çekim yaparsa sorun olurmu?mesela sizde bende ahmetde mehmetde herkes farklı hesaplarla aynı adrese çekim yapıyorsa sorun olurmu?
Bir bilgim yok hocam bu konuda.

Umit_3519

yandex browseere nasil ekleyecez indirdim ama bi turlu basaramadim deneyen yapan varsa anlatirsa bizde yapalim crome eklentileri sadece masaustu icin sanirim mobilde olmuyo yandex acip magazan eklemeye caliatim olmuyo yardimmmm

kurtulus145

Alıntı yapılan: Umit_3519 - 11 Eylül 2017, 09:57:01
yandex browseere nasil ekleyecez indirdim ama bi turlu basaramadim deneyen yapan varsa anlatirsa bizde yapalim crome eklentileri sadece masaustu icin sanirim mobilde olmuyo yandex acip magazan eklemeye caliatim olmuyo yardimmmm
Yandex browser ile bu linki açın. Chrome'a ekleye basın.
[spoiler]https://chrome.google.com/webstore/detail/getcoinfreecom-claim-calc/adcbdlhljnegghigpfdbolednkenikkp?hl=tr[/spoiler]

Faucetman

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 11 Eylül 2017, 10:39:21
Yandex browser ile bu linki açın. Chrome'a ekleye basın.
[spoiler]https://chrome.google.com/webstore/detail/getcoinfreecom-claim-calc/adcbdlhljnegghigpfdbolednkenikkp?hl=tr[/spoiler]
hocam mobilde yaptiklarim hesaba yansimiyo.zaten mobilden hesaba bakamiyoruz.ben mobilden yapip bilgisayardan baktim sifir

Ozkan1151

Hahaha hayırlı olsun

FAUCET MAINTENANCE.

Audio captcha geliyomuş bide oo neler olur neler felaket kopar     (dnsz)

Ozkan1151

söylediğim gibi dakikasında açıldı ve hoppaa audio ya hoşgeldin diyoruz

aseka

Çok seviyorum bu sesli captcha'yı  :D

Ozkan1151

Alıntı yapılan: aseka - 11 Eylül 2017, 13:37:07
Çok seviyorum bu sesli captcha'yı  :D

aynen bende raiblocksu seviyorum çok duyarlı adamlar bak görüyomusun insan üstü yetenekleri olanlar için sesli captcha getirmişler

LeftSpace

Adamlar tuvalette bugun ne yapsakta batırsak siteyi :D diye düşünüyorlar eminim  -:))

caldera

Alıntı yapılan: LeftSpace - 11 Eylül 2017, 14:18:17
Adamlar tuvalette bugun ne yapsakta batırsak siteyi :D diye düşünüyorlar eminim  -:))
Artık imkansız olmuş captcha çözmek 4 te 0 yaptım bıraktım  -:))