Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

payners

Niye eski sistemi istiyorlar anlamıyorum. . Bunda daha kısa sürede alt limite ulaşmış olacaksınız.Yapan sayısı bayağı bir azaldı. 5 binlere düştü alt limit bu gidişle daha da düşecek.

canerpöh

anlaşılmıyor çünkü sesli captchalar hocam

tuhaf

Alıntı yapılan: Fatih25 - 28 Ağustos 2017, 19:42:40
Olabilir hocam valla suan borc icindeyim resmen 20 bin tl odeme yapmam gerek yani 100 bin tl nin hepsi benim degildi valla maf ettiler hayatimi ya. Hak da talep edebilecegim bir yer yok  (sinir)
e hani bu işlerden 3 4 daire aldıydın durumun çok iyidi binlerce mrainde orda duruyordu elimde whatspa yazışmaları var. Bitgrailmi herneyse dairelerine de mi el koydu? bayramdan sonra ödeyim demiştin bugun slm verdim 145 tl borc için beni whatsapda sildin engelledin.
Ne zaman ki elemanların parasını ödeyelim dedim bu bitgrail olayını çıkardın. Başka kimleri dolandırdın bilemiyorum.
10 15 hesapda Ödeme eşiğine ulaşamamış binlerce claimi de cebe indirdin. Muhtemelen bu foruma bir daha gelmeyecektir ama bu abüşüpü,  dansözlerin alasını not edin arkadaşlar ilişiğiniz ticaretiniz olmasın

Ozkan1151

Alıntı yapılan: canerpöh - 13 Eylül 2017, 19:34:56
hocam eski captchalar tekrar gelecek mi bu yönde bi bilgin var mı? yoksa hep sesli captcha olarak mı devam edecek raiblocks?

bilgim yok gelirmi bilmiyorum ama bence şuanki durum iyi  O:-)

payners

Alıntı yapılan: tuhaf - 13 Eylül 2017, 21:28:04
e hani bu işlerden 3 4 daire aldıydın durumun çok iyidi binlerce mrainde orda duruyordu elimde whatspa yazışmaları var. Bitgrailmi herneyse dairelerine de mi el koydu? bayramdan sonra ödeyim demiştin bugun slm verdim 145 tl borc için beni whatsapda sildin engelledin.
Ne zaman ki elemanların parasını ödeyelim dedim bu bitgrail olayını çıkardın. Başka kimleri dolandırdın bilemiyorum.
10 15 hesapda Ödeme eşiğine ulaşamamış binlerce claimi de cebe indirdin. Muhtemelen bu foruma bir daha gelmeyecektir ama bu abüşüpü,  dansözlerin alasını not edin arkadaşlar ilişiğiniz ticaretiniz olmasın
bak olay ilginçleşti  işte ???

tuhaf

Alıntı yapılan: payners - 13 Eylül 2017, 22:47:34
bak olay ilginçleşti  işte ???
Yazdığım yorumu bu karaktersizle beraber okuduk yukarda ismi vardı gördüm. Yüzü yoktu cevap yazmaya çekti gitti muhtemelen bir dahada gelmez

sevdayagmu

saat 00.30 ta forumdaymıs ama cvp yazmamıs bı de vıp uye bu adam ??

tuhaf

bu beraber iş yaptığımızın kanıtıdır.
bugün dosyayı da silmiş karakter yoksunu dolandırıcı aşağılık
resimde linkin tamamı yok buradan bakıp kontrol edebilirsiniz

[spoiler]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tAkptjuj1UiM7F-8sCMnBbm2fB1f2rB4s_NJuwPMx3M/edit#gid=0[/spoiler]

ben cebimden 145 tl ödedim sözde bu bana ödeyecekti kıvırdı. diğer cüzdanları tek tek sormam lazım ama kaydettiğim şu hesabı sorayım buna kaç tl borcum var arkadaşlar

xrb_3kfifdkknzfza8desiu1i3drtiwcx4zsujz5hm3yzff6ut9spi3sgfr644dw

pek anlamıyorum diğer 70 80 xrb civarı aktarmış onu elemana ödedim ben. şuan 173 xrb diyor bunu ben alamazmıyım odamı bu dansöze kaldı

[spoiler][/spoiler]

Ozkan1151

Alıntı yapılan: tuhaf - 14 Eylül 2017, 03:54:33
bu beraber iş yaptığımızın kanıtıdır.
bugün dosyayı da silmiş karakter yoksunu dolandırıcı aşağılık
resimde linkin tamamı yok buradan bakıp kontrol edebilirsiniz

[spoiler]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tAkptjuj1UiM7F-8sCMnBbm2fB1f2rB4s_NJuwPMx3M/edit#gid=0[/spoiler]

ben cebimden 145 tl ödedim sözde bu bana ödeyecekti kıvırdı. diğer cüzdanları tek tek sormam lazım ama kaydettiğim şu hesabı sorayım buna kaç tl borcum var arkadaşlar

xrb_3kfifdkknzfza8desiu1i3drtiwcx4zsujz5hm3yzff6ut9spi3sgfr644dw

pek anlamıyorum diğer 70 80 xrb civarı aktarmış onu elemana ödedim ben. şuan 173 xrb diyor bunu ben alamazmıyım odamı bu dansöze kaldı

[spoiler][/spoiler]

xrb adresi invalid diyor

ayrıca inşallah botlar çıkmamıştır şuan dakikada 2000 captcha çözülüyor

tuhaf

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 14 Eylül 2017, 10:39:43
xrb adresi invalid diyor

ayrıca inşallah botlar çıkmamıştır şuan dakikada 2000 captcha çözülüyor
gece yorumu yazarken duruyordu şimdi baktım yok. Bana verdiği diğer cüzdanlarda yok sanırım cuzdanlar silinebiliyor