Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xalid

#270
Bu arada kanalada abone oldum .

...........

Extraloob

Hocam benim hesaba bakıyorsunuz değil mi?

tribanogrami

#272
Alıntı yapılan: Extraloob - 25 Şubat 2017, 22:43:32
Hocam benim hesaba bakıyorsunuz değil mi?

Evet yaptım claim gece 3 de aktif olması lazım.
Alıntı yapılan: Xalid - 25 Şubat 2017, 22:41:53
Bu arada kanalada abone oldum .

............

Ben bu youtubeden pek anlamıyorum fakat kimi kullanıcıların direk görünüyor abone oldukları kanal mesela sen ve @yusufcuk hariç diğer herkesin abone olduğu belli oluyor. Sizde görünmüyor. @sevdayagmu nun hesabında kanallar sekmesine tıklayınca görünüyor ama sizde kanallar sekmesi yok. Acaba abonelikleri mi gizliyorsunuz çünkü görünmüyor.

yusufcuk

Şimdi gözüküyor
Bir kontroş edebilirmisiniz....

tribanogrami

Alıntı yapılan: yusufcuk - 25 Şubat 2017, 22:50:20
Şimdi gözüküyor
Bir kontroş edebilirmisiniz....

Evet şimdi oldu tamamdır  (ok)

Extraloob

#275
Sizin bu mraiden kazanciniz nedir ? Bizleri ırgat gibi çalıştırıp sen daha pahalıya satıp kar mı elde ediyorsun acaba ? Lütfen söylediğimi yanlış anlamayın

tribanogrami

#276
@semercan
@Xibalba
@Xalid
@eenneess5467
@Wops
@yusufcuk
@yasin0676

Yolladım pm den niklerinizi gördüğü zaman eklemesi lazım.

.........

Xibalba

Site bakıma girdi. ;) Bir sitenin bakıma girmesine hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim  (yvr)

Antarika

#278
........... abone olundu

tribanogrami

Alıntı yapılan: Extraloob - 25 Şubat 2017, 22:56:17
Sizin bu mraiden kazanciniz nedir ? Bizleri ırgat gibi çalıştırıp sen daha pahalıya satıp kar mı elde ediyorsun acaba ? Lütfen söylediğimi yanlış anlamayın

%85 size %10 bana %5 de vergilere gidiyor. Bonusları kaynağım veriyor. Kaynağım ne markette satıyor ne de ben markette satıyorum. Markette satmak isteyenlere konunun en başında söyledim. Gerekli tüm açıklamaları yaptım. Markette satmak isteyen varsa daha yüksek fiyata satabilir. Bunu tekrar söylüyorum. Fakat markette dolandırılma ihtimalini de göz önünde bulundursun. Burada bu forumda scam siteler var bitcointalk da SCAM KİŞİLER diye bölüm var. Hesabınızı yapın.

Markette benim nikimi görürsen 10m satoshi vereceğime söz veriyorum! Nikim aynı. Evet belki markette satsam daha yüksek fiyata alıcı bulunur fakat Nathan'la 4 aydır çalışıyorum marketten az versede onu bırakmam. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değişecek kadar kaypak değiliz çok şükür.

Bugüne kadar 1 kez bile ödemelerini bırak ödememeyi geciktirmedi bile. Eğer sen dersen ki ben gidip bitcointalk forumunda ki marketten satarım buyur yol senin keyif senin. Tutan yok.

Güvenmediğim kişiye 50 sat fazladan satacağıma güvendiğime 50 sat daha eksik satarım. Kafanda soru işareti var ise skypeden gel Nathan ile tanıştırım. Samimiyetimden şüphen var ise kendin biriktirip satarsın.

Mrailer hesaba geçtikten 3 saat sonra ödemeleri yapıyorum. Bunun nasıl olduğunu hiç düşündün mü? 3 saat içinde ne markette satılır ne de Nathan alıyor. Kendim ödüyorum. Sırf o gün içerisinde beklemeyin diye. Vergileri yüksek tutuyorum sırf onayı çabuk alıp size külfet binmesin diye. Bu arada markette satarsan vergileri de senden keserler bunu da hatırlatım.