Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drlokman

Yalnız şöyle bir şey var toplam claimdeki yüzdenizden ödül verldiği için etken veya geç yapmanız ödül miktarını değiştirmeyecektir sadece o saatte current mrai değeri yüksek gözükür gün sonumda toplam claimdeki yüzdenizden payınızı alırsınız yani bir avantajı yok önce veya sonra claimlemenin.

eenneess5467

Şuan claim oranı neden 1.79 gibi düşük

Antarika

Bende "Try again. You have 20% chance." demekte çok fazla bunun bir taktiği var mı yoksa sürekli devam mı 10 denemeden 1i ya oluyor ya olmuyor

Antarika

Antarika ile üye oldum

tribanogrami

Alıntı yapılan: drlokman - 25 Şubat 2017, 02:56:43
Yalnız şöyle bir şey var toplam claimdeki yüzdenizden ödül verldiği için etken veya geç yapmanız ödül miktarını değiştirmeyecektir sadece o saatte current mrai değeri yüksek gözükür gün sonumda toplam claimdeki yüzdenizden payınızı alırsınız yani bir avantajı yok önce veya sonra claimlemenin.

personal reward = personal claims / total users claims * max quantity distributed

Burada personal reward kısmı en iyi ilk açılış saatinde yükseliyor. Mesela aşağıdaki resim kendi kişisel adresim. 2 saatlik çalışmanın ürünü.

.............

Aynı şekilde 2 saat boyunca gece 1den başlayıp 3e kadar çözsem if stop kısmı bu kadar vermiyor. Daha önce denemiştim 92mrai fark vardı. Çok fazla değil ama yine de avantajlı. Yoksa dediğiniz doğru olay tamamen claim sayısıyla alakalı.

Alıntı yapılan: eenneess5467 - 25 Şubat 2017, 03:09:29
Şuan claim oranı neden 1.79 gibi düşük

3de ki dağılımdan sonra verdiği ödülü yazmıyor. 400bin mrai dağılana kadar yazmıyor ki aslında en çok ödül bu saatte veriliyor. Yazmaya başladığında bölüşülen ödüldür yazan.

@Antarika  Şu an admin offline yarın akşam hep beraber tekrar basacaz siteyi :) Hatta sanırım biz bozduk siteyi sıkıntı oldu sitede bugün :) Gönderdikleri oldu fakat göndermedikleri de var. Göndermediği kim varsa herkesin ismini tekrardan siteye baskın düzenlemeden 10 dakika önce pm le yollarım. Sonra baskını veririz :)

Bugünün ödemesi için sayım işlemlerine şimdi başlıyorum 1 saat içinde bi aksilik olmazsa coinleriniz cüzdanınıza gelicek.

drlokman

sb1299

ödeme geldi.eline sağlık şu yarışmadan ne haber var?

tribanogrami

Alıntı yapılan: drlokman - 25 Şubat 2017, 05:51:47
Ne oldu sonuçlar :)

Yaptığın atak ile sen kazandın @drlokman  Tebrikler :) Spreadsheet'e kontrol edebilirsin. Henüz tam rakamları toplamadım birazdan onu da paylaşıcam ama kazanan sensin.

tribanogrami

Yarışma sonucu resmi sonuçlar :)

1- @drlokman = 1297 70k
2- @yusufcuk = 1153 40k
3- @Xibalba= 911 30k

Bugün aramıza katılmasına rağmen 909 toplayan @eenneess5467 'de 3. ile aynı ikramiyeyi hakediyor bence. Kimse gücenmez umarım. Hakkettiğini düşünüyorum ben.

Ödülleriniz akşam hesabınızda olacaktır.

drlokman

Teşekkürler bayağı uğraştım zaten bugün  8)