Poolearn - (SCAM)

Başlatan smbllr424, 06 Mart 2017, 00:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 24 Nisan 2017, 18:12:35
siteye 10 dolarlık yatırım yapmak istiyorum geri dönüşü ne kadar olur ödeme aldıktan sonra zamanla yükseltmeyi düşünüyorum (eht) (eht) (eht)
@emreyurt999 10 dolar ile ilk plana yatırım yapabilirsiniz dönüşü %150 olur yani 10 usd 15 usd olur

smbllr424

65. ödeme alınıp kanıtlara eklenmiştir  (ok)

ödemeler anında  (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/poolearn-com-odeme-kanitlari/new/#new

sitede 25 nisan gün bitimine kadar tüm depositlere %5 geri iade, anında çekilebilir hesaba

smbllr424

smbllr424

smbllr424

smbllr424

burakatas

Daha önce çekimi pendinge düşen oldu mu? Withdraw pending diyor şimdi çekmeye çalıştım..

smbllr424

Alıntı yapılan: burakatas - 29 Nisan 2017, 11:25:21
Daha önce çekimi pendinge düşen oldu mu? Withdraw pending diyor şimdi çekmeye çalıştım..
hayır ilk defa beklemeye alıyor, sitenin açıklaması..

Çekme isteğiniz alındı. Lütfen işleme koymamız için birkaç saat izin verin. (Bazen bekleyen talebi siliyoruz, böylece tekrar deneyebilirsiniz.)

burakatas

Alıntı yapılan: smbllr424 - 29 Nisan 2017, 12:27:15
hayır ilk defa beklemeye alıyor, sitenin açıklaması..

Çekme isteğiniz alındı. Lütfen işleme koymamız için birkaç saat izin verin. (Bazen bekleyen talebi siliyoruz, böylece tekrar deneyebilirsiniz.)

Haydi bakalım bu da böyle gider o zaman.. :S

burakatas

Bide ana sayfada yazmışlar, merak etmeyin server üzerinde çalışma var, çekim yapılamaması kısa süreli bir problem diye.. hep aynı hikayeler