►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

@uAdrogba11 hocam gündüz 16.00 ve gece 00.00'da reklamlar iki kez resetleniyordu önceki scriptte. Şimdi de öyle olabilir.

Saat başlarında da özellikle kontrol ederseniz reklam çıkabiliyordu.

ikizler03

ftbux ve byeverts üye oldum ne yapacağım...ft bux anlamadım mesela

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ikizler03 - 08 Mayıs 2017, 18:18:54
ftbux ve byeverts üye oldum ne yapacağım...ft bux anlamadım mesela
İki sitedede üyeliğiniz tamamdır hocam, hayırl olsun  ;) Ödeme yönteminizi de gönderirseniz sevinirim.

Byteverts sitesinde reklam izlemişsiniz hocam. Ftbux sitesinde de benzer bir şekilde reklam izleyeceksiniz. Yukarıda my account linkinin yanında view ads kısmına tıkladıktan sonra reklamları göreceksiniz. Geri ödemeler için hergün 4 fixed advertisements reklamlarını tıklamalısınız.  ;)

cimbomlu88

Haftalık havuz ödemeleriniz yapılmıştır arkadaşlar  ;) Ödeme alan arkadaşlar onay mesajı atarlarsa iyi olur, atmazlarsa da canları sağolsun  :)

Traffichurricane sitesine yeni scriptten sonra giriş yapamıyorum. Ticket açtım ama adminler fazla ilgisiz davranıyorlar sanki. Duruma göre yeni bir üyelik açabilirim. Bu yüzden bu sitede tıklamalara devam etmenize gerek yok şimdilik.

Yarın Galaxyclix'ten ödeme isteyeceğiz. Büyük ihtimalle gelecektir. Son tıklarımızı tamamlayalım bu sitede  ;)

Mydollarbux sitesi scam oldu büyük ihtimal. 1-2 güne havuzdan çıkarılacaktır. ;)

yasin0676

yerceylan

Ödeme alınmıştır Teşekkürler

SM-J105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cimbomlu88

Alıntı yapılan: yasin0676 - 09 Mayıs 2017, 03:28:49
Ödeme alınmıştır. Teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: yerceylan - 09 Mayıs 2017, 03:34:27
Ödeme alınmıştır Teşekkürler

SM-J105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı yapılan: halibo - 09 Mayıs 2017, 08:25:23
ödeme alındı :y
Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 09 Mayıs 2017, 10:05:37
Ödeme alındı  :y
Ödeme onaylarınız için teşekkürler arkadaşlar  (a)

uAdrogba11

@cimbomlu88 hocam byteverts'e bakar mısınız ? Üye olurken sizden olduğumu hatırlıyorum. Bu konuya belirtmedim ama sayılır mı ?