►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Arkadaşlar, bu hafta yoğun işlerim dolayısıyla havuz ödemesi yapamacağım. Sadece üyeliklerinizi ve ödemeleri takip edebiliyorum şu anda.

Not=İhtiyacen haftalık ödemesini özellikle isteyen arkadaşlar, konuya yazabilir veya bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Bu arkadaşların ödemeleri yapılacaktır. Diğer herkese ise haftaya Pazartesi günü ödeme yapılacaktır.

Herkese anlayışı için teşekkür ederim, bol kazançlar dilerim  ;)

caldera

SITECOIN
UNICLIQUE
FTBUX
W3Adz
INDEXCLIX

Cimbomlu referansıyla üye oldum  +1

cimbomlu88

Alıntı yapılan: caldera - 21 Mayıs 2017, 14:02:23
SITECOIN
UNICLIQUE
FTBUX
W3Adz
INDEXCLIX

Cimbomlu referansıyla üye oldum  +1

Üyelikleriniz tamamdır, hayırlı olsun hocam  ;) Reklamları izlemeye başlayabilirsiniz.

Ödeme yönteminizi de, özel mesaj yoluyla belirtirseniz sevinirim  ;) Perfectmoney & Bitcoin & Payeer & Advcash & Payza(1$)

caldera

Forumda yeniyim..  özelden mesaj atmak için sanırım 5 mesaj atmak gerekiyor.   ???

caldera

teambux
byteverts

Bu iki siteye de Cimbomlu referansıyla üye oldum  +1
Ödeme yöntemini mesaj hakkım olunca gönderirim.  :)
İyi günler

yerceylan

cimbomlu88

Refback ödemeleriniz yapılmıştır arkadaşlar. Hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz. Herkese hayırlı olsun.

Not=Bundan sonra havuz ödemeleri haftalık olarak yapılmayacaktır. Çok fazla iş birikiyor çünkü. Bu aralar işlerim dolayısıyla da oldukça yoğunum.

***Havuz ödemeleri siz ödemenizi talep ettiğiniz anda hesabınıza gönderilecektir.(Excel tablosu hazırlıyorum, bakiye ve istatistik bilgilerinizi tablodan takip edebileceksiniz)

yerceylan

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 24 Mayıs 2017, 11:49:25
Refback ödemeleriniz yapılmıştır arkadaşlar. Hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz. Herkese hayırlı olsun.

Not=Bundan sonra havuz ödemeleri haftalık olarak yapılmayacaktır. Çok fazla iş birikiyor çünkü. Bu aralar işlerim dolayısıyla da oldukça yoğunum.

***Havuz ödemeleri siz ödemenizi talep ettiğiniz anda hesabınıza gönderilecektir.(Excel tablosu hazırlıyorum, bakiye ve istatistik bilgilerinizi tablodan takip edebileceksiniz)

Ödeme alınmıştır Teşekkür ederim :)

yasin0676

halibo