►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Haftalık Indexclix ödemeleriniz yapılmıştır arkadaşlar, istatistiklerinizi aşağıdaki tabloda kontrol edebilirsiniz  ;) @halibo @ada54 @commandant @creative10

halibo

nicotine

cimbomlu88

Alıntı yapılan: nicotine - 04 Nisan 2017, 14:45:16
yeni site eklendikçe uye oluyorum bilgine @cimbomlu88  :)
Tamam hocam sıkıntı yok, 3 sitede de üyeliğin gözüküyor  :)

cimbomlu88

Clixiads Güncelleme= Clixiads sitesinde referans kazanç oranları oldukça düşük. Bu yüzden Refback ödemeleri, ödeme aldıkça yapılacaktır arkadaşlar, bilginize. Zaten 2-3 güne bir ödeme daha alacağız bu siteden, tıklara devam  :)

SaKoTaJ54

Ben bu kazanç havuzu işinde yeniyim umarım becerebilirim bende varım dostum senle

cimbomlu88

Alıntı yapılan: SaKoTaJ54 - 05 Nisan 2017, 13:28:22
Ben bu kazanç havuzu işinde yeniyim umarım becerebilirim bende varım dostum senle
Tamam hocam, havuz veya üyelikler konusunda vs. sormak istediklerin varsa, özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin. Öncelikle forumda 5 mesaja ulaşman gerekiyor ö.m atabilmen için. Buradan da yardımcı olurum farketmez tabii ama burasını chat gibi kullanamayız, o açıdan sıkıntı olmasın ;)

zgebenli

cimbomlu88

Alıntı yapılan: zgebenli - 05 Nisan 2017, 18:06:50
bende katılmak istiyorm yardımcı olur musunuz
Tabii hocam, yardımcı oluruz. Forumda 5 mesaja ulaşırsanız özel mesaj yoluyla iletişim kuralım. Nasıl üye olunur,, nasıl kazanılır ile ilgili sorularınız varsa, ayrıca buradan yardımcı olayım  ;)