►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

@tatanga arkadaşımıza, 1.60$ değerinde refback ödemesi yapılmıştır, hayırlı olsun, bol kazançlar dileriz ($$) ($)

cimbomlu88

@halibo arkadaşımıza 0.62$ değerinde refback ödemesi yapılmıştır, teşekkür ederiz ve bol kazançlar dileriz :) ($)

halibo

mtarikoc

Bende havuza girmek istiyorum yapmam gereken bu sitelerin hepsini kullanıp günlük olarak tıklamam mı ? Bir de refback ödemesini ne zaman yapıyorsun belli bir miktarı geçince mi ?

cimbomlu88

Alıntı yapılan: mtarikoc - 25 Eylül 2017, 21:35:04
Bende havuza girmek istiyorum yapmam gereken bu sitelerin hepsini kullanıp günlük olarak tıklamam mı ? Bir de refback ödemesini ne zaman yapıyorsun belli bir miktarı geçince mi ?
Evet hocam. Refback ödemesi alabilmek için yapmanız gereken, sitelere üye olup günlük olarak tıklamanızdır. Günlük 5-10 dakikadan fazla sürmeyecektir zaten. Her site için ayrı ayrı belirttiğim reklamlara tıklamanız gerekiyor. Diğer tüm reklamlara da arzu ederseniz tıklayabilirsiniz tabii ki. Bu kendi ödeme limitinize ulaşmanızda faydalı olacaktır.

Refback ödemenizi alabilmeniz için belli bir miktar ve zaman yoktur. Siz ödeme istediğiniz anda, tıklarınız hesaplanır ve ödemeniz yapılır ;)

mtarikoc

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 25 Eylül 2017, 21:49:27
Evet hocam. Refback ödemesi alabilmek için yapmanız gereken, sitelere üye olup günlük olarak tıklamanızdır. Günlük 5-10 dakikadan fazla sürmeyecektir zaten. Her site için ayrı ayrı belirttiğim reklamlara tıklamanız gerekiyor. Diğer tüm reklamlara da arzu ederseniz tıklayabilirsiniz tabii ki. Bu kendi ödeme limitinize ulaşmanızda faydalı olacaktır.

Refback ödemenizi alabilmeniz için belli bir miktar ve zaman yoktur. Siz ödeme istediğiniz anda, tıklarınız hesaplanır ve ödemeniz yapılır ;)
Traffichurrica çalışıyor mu hala ? Üye oldum claimler yok

mtarikoc

Hocam direk olarak benim üye olabiliceğim kazancı yüksek güvenli siteleri yazar mısınız ya konuyu biraz geç gördüm scam felan uğraşmayalım tek tek düzenli olarak tıklıyım bundan sonra

cimbomlu88

Alıntı yapılan: mtarikoc - 25 Eylül 2017, 21:57:54
Hocam direk olarak benim üye olabiliceğim kazancı yüksek güvenli siteleri yazar mısınız ya konuyu biraz geç gördüm scam felan uğraşmayalım tek tek düzenli olarak tıklıyım bundan sonra
Özel mesajda belirttim hocam :) İlk 6 site (WORTHCLIX-SWINGBTC-DIFBUX-ADS4PRO-FINGERCLX-INDEXCLIX) + Uniclique :)

mtarikoc

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 25 Eylül 2017, 22:02:49
Özel mesajda belirttim hocam :) İlk 6 site (WORTHCLIX-SWINGBTC-DIFBUX-ADS4PRO-FINGERCLX-INDEXCLIX) + Uniclique :)
Tamamdır tek tek üye oluyorum :)

Dunya

Reklamları mobil kullanarak görüntüleyemezsiniz, bunu yapmak hesabınızın askıya alınmasına neden olur. Difbux uyeligim husran :( 

myworld olarak coguna referansinizdan uye oldum.

Sitecoin sitesine ise telefon siteyi guvenlik sorunu gordugu icin kaydolamadim.

Traffichurricane de ise referansiniz gorunmedi.

Biraz karisik oldu, acemiligime verin. Tesekkurler