►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Aşağıdaki 3 siteden ödeme istedik arkadaşlar. Ödemelerimiz gelirse, hesabınıza ödenecek son tıklar aşağıdaki gibidir:

ULTIMATEADZ: [spoiler] [/spoiler]
SMARTBUX: [spoiler] [/spoiler]
MULTABUX: [spoiler] [/spoiler]

Bkirsan

Cleanbux da ref  tıklayarak kayıt oldum diye hatırlıyorum b kontrol eder misiniz

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Bkirsan - 14 Kasım 2017, 02:07:08
Cleanbux da ref  tıklayarak kayıt oldum diye hatırlıyorum b kontrol eder misiniz
Üyeliğiniz gözüküyor hocam hayırlı olsun ;)

Forumda 5 mesaj sayısına ulaştıktan sonra, bana ö.m ile ödeme yönteminizi belirtirseniz sevinirim ;) Diğer sitelere üye olarak, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. İyi geceler ;)

Bkirsan

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 14 Kasım 2017, 02:19:20
Üyeliğiniz gözüküyor hocam hayırlı olsun ;)

Forumda 5 mesaj sayısına ulaştıktan sonra, bana ö.m ile ödeme yönteminizi belirtirseniz sevinirim ;) Diğer sitelere üye olarak, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. İyi geceler ;)

Teşekkürler. Takipte olacağım hocam. İyi geceler :)

Quadro

Buxfire, TrustClick, AtiClik, CleanBux, SwingBtc, DifBux, Ads4Pro sitelerine refin ile üye oldum Nick:Quadro

cimbomlu88

Alıntı yapılan: brkdmn - 14 Kasım 2017, 20:24:56
FingerClix ve Buxfire sitesine üye olundu Nick:brkdmn +1

Alıntı yapılan: Quadro - 14 Kasım 2017, 20:32:56
Buxfire, TrustClick, AtiClik, CleanBux, SwingBtc, DifBux, Ads4Pro sitelerine refin ile üye oldum Nick:Quadro
Tüm üyelikler tamamdır arkadaşlar, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim ;)

@Quadro Forumda 5 mesaj sayısına ulaştıktan sonra, ödeme yönteminizi bana ö.m yoluyla belirtebilirsiniz ;)

cimbomlu88

YENİ SCAM SİTELER=ZAPBUX-METABUX-MULTABUX(Bu sitelerde tıklamayı bırakabilirsiniz arkadaşlar, hiç ödeme alamadık bunlardan :(

Bkirsan

Bkirsan

üyelik bonusu alabilmek için 28 adet standart ads'a mı tıklayacağız yoksa 28 herhangi ptc reklamı mı acada?